Begyújtó és tisztító eszközök

Fontos kiegészítőket keresel a grillezéshez? Nézz szét grill faszén, begyújtó, grill tisztító kínálatunkban! Most aztán igazán felkészülhetsz a hétvégi szórakozásra is! A nyár a grillezés, a bográcsozás és a kerti sütögetések időszaka, Te miért hagynád ki? Válaszd ki a kedvednek és lehetőségeidnek megfelelő kiegészítőket, add le megrendelésed és csomagod érkezése után már kezdődhet is a kerti parti!Begyújtó és tisztító eszközök

 

Amikor begyújtásról beszélünk, akkor nem csak a téli időszakban esedékes fűtésre kell gondolni. Persze akkor is hasznos, ha tudod, hogy mivel és hogyan tudsz a lehető leghamarabb tüzet csiholni, milyen szerszámokra van szükséged a fa előkészítéséhez vagy milyen füstcső idomokkal tudod megjavítani a kandallót. Most azonban a nyári időszak begyújtásairól szeretnénk beszélni kicsit.

 

Camping grillezés? Netán sütögetés a balkonon?

 

Ha nyár, akkor szabadtér, ha szabadtér, akkor kinti étkezés, ha kinti étkezés, akkor pedig szabadtűzön, vagy legalábbis kültéren elkészített ételek. Akárhol is tervezed a grillezést, a bográcsozást vagy a nyársazást egészen biztosan szükséged lesz a begyújtó és tisztító eszközök mellett még faszénre is. Mi most ezeket gyűjtöttük össze Neked! Nekünk fontos, hogy minden szükséges dolgot egyszerűen és könnyedén beszerezhess!

 

„Tizenhat tonna feketeszén…”-begyújtó

 

Na jó, ennyire talán nem lesz szükséged a grillezés során. Viszont nagyon fontos a minőségi faszén. A tűz ugyanis a sütögetés lelke. Mi ezt jól tudjuk, ezért készültünk is 2,5 kg kiszerelésű grill faszén termékünkkel, hogy ezt se kelljen magaddal hazacipelned a boltból. Hány zsákkal szállíthatunk ki hozzád belőle?

 

Alágyújtós minden esetre!

 

A begyújtó kocka használata nagyban megkönnyíti a tűzcsiholás folyamatát. Ne bénázz, ne totojázz, használj alágyújtóst, hogy minél hamarabb sülhessenek a finom húsok, zöldségek! Kínálatunkból kiválaszthatod a neked tetsző darabot!

 

A grill tárcsa, a nyárs csakis tisztán jó!

 

A speciális grill kefe használata segít eltüntetni a letapadt, leégett maradékokat, hogy legközelebb is a legjobb formájukban, tisztán várjanak Téged a kemping grillező eszközök. A speciális terméken kefe, szivacs és spakli is található!

 

Mondd, Te milyen szempontok alapján grillezel? Használsz begyújtó segítséget?

 

A nagyi titkos receptjével aratsz sikert? A netről keresel tippeket? Netán titkos fűszerkeverékre esküszöl? Mi biztosak vagyunk benne, hogy ínycsiklandó fogásokkal leped meg családodat, barátaidat! Ezért készültünk néhány hasznos holmival! Nálunk egyszerűen a kosárba dobhatod a nyársakat vagy akár a sütögetéshez szükséges tárcsát is!

 

Vásárlói elégedettség

 

Számunkra kiemelten fontos a vásárlói elégedettség. Éppen ezért fontos szempont a bolt áttekinthetősége. Terméket keresni a keresőmezőbe írt névvel és a szűrés gomb (nagyító) megnyomásával lehet. De a termékek fellelhetőek a jól felépített kategóriák között böngészve is!

 

A termék vajon elérhető raktáron?

 

Az ügyfélszolgálat hívását (vagy érdeklődő mail írását) halaszd más esetekre, hiszen minden termék mellett látható, hogy adott pillanatban hány darab érhető el telephelyünkön! Törekszünk arra, hogy minden árucikk mellett olvashatóak legyenek a műszaki adatok, fontos információk is. Értékelés írására pedig mindig van lehetőséged vásárlói vélemény formájában!

 

Amennyiben elakadtál…

 

Büszkék vagyunk az ügyfélszolgálat kommunikáció hangsúlyosságára! Tudjuk, hogy az ember elakadhat a vásárlói fiók regisztrációja során, kérdése merülhet fel a szállítási idő kapcsán. Ilyenkor jó, ha van, aki kedvesen és precízen felvilágosít minket. Ügyfélszolgálatosaink munkanapokon 8-16 óráig elérhetőek a +36-70/635-8665 telefonszámon és a webshop@mentool.hu email címen!