PE-Po alágyújtós
Szilárd alágyújtós PEPo
491 Ft/darab

Szilárd alágyújtós PEPo

PE-Po alágyújtós
PE-Po alágyújtós
PE-Po alágyújtós

Többé nem kell órákat kínlódni a begyújtással! A PEPO alágyújtós 95% kerozin tartalmának köszönhetően megkönnyíti a dolgodat. Ráadásul 40 részre törhető – vagyis 40 begyújtásra elegendő egy csomag. Fa és széntüzeléshez is használható.

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-8 munkanap
Rendelhető
491 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 24,6 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

PE-PO szilárd alágyújtós

 

Eleged van az aprófa hasogatásból? Mindig csak kínlódsz a begyújtással? Próbáld ki a PEPO szilárd alágyújtós terméket! Méltán népszerű ez az  alágyújtós, mert aki használja, időt, pénzt, helyet takaríthat meg. Mitől olyan extra? Az egyedülállóan magas, 95 százalékos kerozin tartalom miatt.

 

40 részre törhető PE-PO termék - egyedülállóan magas minőség

 

Kiadós, negyven begyújtásra elegendő alágyújtóst tartalmaz a csomag. Fa valamint faszén tüzelőhöz is egyaránt használható. A PEPO-val megszűnik a gyújtós készítés gondja, ez a termék mindent visz, legyen az szén vagy akár vastag rönkfa.

 

Közvetlen begyújtáshoz: PE-PO

 

Az egyedülállóan magas kerozin tartalom extra hőérték előállításáért felelős, így egy pillanat alatt begyullad a szén, a fa, akár csak a vastag rönkök. Rengeteg idős takaríthatsz meg ezzel a negyven részre törhető, több, mint 95% kerozin tartalmú termékkel.

 

Extra hőérték egy kis csomagban

 

A gyújtós készítés gondja már a múlté. Némi figyelem, szén vagy fa tüzelő, a fűtőberendezésed és egyetlen szál gyufa. Mától ennyi kell a begyújtáshoz. A PEPO kiemelkedően magas kerozin tartalmának köszönhetően kitűnően elvégzi az alágyújtást néhány másodperc alatt. Ráadásul a kiszerelés negyven begyújtásnyi anyagot tartalmaz.

 

Fűtéstechnikai termékek és még több füstcső, idom

 

A webáruházunkban kínált termékek gondosan válogatva kerülnek eléd. Fő szempont nálunk a jó ár és az egyedülállóan magas minőség. Faszén és egyéb szilárd tüzelésű kályhákhoz, kazánokhoz is kínálunk kiegészítőket.

 

A PEPO alágyújtós mellett hasonló termékek és kapcsolódó kategóriák között böngészhetsz kedvedre!

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!