Alágyújtósok

Nem gyullad be, nem izzik, újra és újra próbálkozunk! Aztán mintha lángra kapna, de egy kis idő után ugyanúgy ,,befullad" a gondosan megépített kis tornyunk és kezdhetjük elölről az egészet. Neked is ismerős a helyzet? Nem csak a nyári sütögetések, de a téli begyújtások alkalmával is fejtörést és nem kis időt, energiát igényel az alágyújtós előkészítése, összerakása, tartós tűzzé való fejlesztése. Ha eleged van már a felesleges körökből, akkor válts taktikát! Válassz a minőségi alágyújtósok közül!


1termék 11

Alágyújtósok

Az alágyújtósok azok a termékek, amelyek megadják a tüzelés alapjait. Általában aprófából, papírból és egyéb jól égő anyagból kialakított rész, amely elősegíti a nagyobb rönkfák, egyéb tüzelőanyagok begyulladását és hosszú távú izzását.

A modern alágyújtósok ezzel szemben már különlegesebb anyagokból készültek, sőt nem ritka, hogy kerozinnal vannak lekezelve a gyors és pontos begyújtás elősegítéséhez!

Egy termék, akár 40 alkalom, kedvező árak! Megéri megrendelni alágyújtós termékeit online, házhoz szállítással vagy PostaPontos átvétellel!


Raktárról megrendelhető termékek

A fűtésszerelés kategória alatt megtalálhatod a különböző füstcsövek és kiegészítő kategóriák besorolásait is. Kattints mindig a megfelelő, számodra releváns tartalomra, hogy eljuthass a keresett termékekhez.

Válogatás közben oldalunkon minden esetben jól láthatod, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle. Bizonyos esetekben a mennyiségek eltérhetnek, vagy nem nem biztos, hogy egy hosszban tudjuk biztosítani a termék kiszállítását. Ezekben az esetekben amint lehetőségünk van rá értesítjük megrendelőinket a lehetőségekről, további tudnivalókról.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak. Hosszabb idejű készlethiány esetén is igyekszünk mindig a lehető leggyorsabb és legpontosabb információk birtokába kerülni és eljuttatni azokat vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után pontokat kapnak belső számlájukra, amelyet következő megrendeléseikhez használhatnak fel, valamint további előnyöket is biztosíthatnak.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is. A regisztrált vásárlói fiók további előnyöket is rejt, fedezd fel őket!

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása érdekében cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#hozzájárulok #keresés #mail #ingyenes #raktáron #alágyújtósok #alágyújtósok