Szúnyogháló szerelés kiegészítők

Csípnek, zümmögnek, vért szívnak és idegesítenek. Igen, ezeket mind-mind csinálják ezek az apró, ám annál vérmesebb fickók. Nem is lenne velük baj, ha csak kültéren kellene védekezni ellenük, de ők nem veszik figyelembe a telekhatárt. A magánlaksértés sem áll tőlük távol. Egy jól felszerelt szúnyogháló azonban biztos védelmet biztosíthat ellenük, mindezt vegyszermentesen!
Legyen nyugodt éjszakáid, kezdj neki a szúnyoghálók felhelyezésének akár már másnap!


16termék 116

Szúnyogháló szerelés kiegészítők

 

Miért bíznád másra, ha saját magad is megteheted? Nem kell várnod senkire, csupán néhány egyszerű szerelési kiegészítőt beszerezned a munka megkezdése előtt.

Először is válaszd ki, hogy melyik szúnyogháló típus a legmegfelelőbb számodra. Ablakra történő szereléshez választhatod a legkönnyebb, tépőzáras darabokat. Ezeket a változatokat kész méretben vásárolhatod meg a hozzájuk tartozó tépőzárral együtt kétféle színben. Szerelésük egyszerű, a kétoldali ragasztóval ellátott tépőzárakat csak ragaszd körbe a kereten, illeszd bele a szúnyoghálót és húzd meg, hogy biztosan jól tartson. Kész is!

Az alumíniumból és üvegszálas anyagból készült verziókat fa keretekhez szegecseléssel, műanyag ablakoknál és ajtóknál keretbe foglalva szerelheted fel.

Amennyiben pedig mágnesekkel záródó ajtóra helyezhető szúnyoghálót keresel, úgy arra is van ötletünk! Olvass tovább, böngéssz termékeink között!

 

A szúnyogháló legnagyobb előnye

 

A legnagyobb előnye közé tartozik, hogy nem engedi be a lakásba a hívatlan rovarokat, a szellőztetést így minden évszakban kényelmesen megoldhatod. Ha van az ajtón és az ablakon is szúnyogháló, akkor egy gyors kereszthuzatos szellőztetést is megejthetsz bármikor.

Jogosan gondolod azt, hogy a bogaraknak, szúnyogoknak a természetben van a helyük és nem a lakásban! Kordában tartásukra a legjobb megoldás a szúnyogháló szerelés az ablakokra és egy keretes szúnyogháló vagy mágnessel záródó verzió a bejárati ajtóra. De nem csupán a szúnyogoktól véd a szúnyogháló! A levegőben szálló szennyeződéseket is megakadályozza abban, hogy otthonunk kiegészítőivé váljanak. Nyárfavirágzásnál, szivarfa virágzásnál is nagy hasznunkra lehet.

A szúnyogháló felszerelésével megéri még az előtt végezni, hogy megjelennének az első szúnyogok, apró bogarak, poloskák. Mire vársz még?

 

Szúnyogháló ajtóra

 

Megtévesztő lehet ez a kifejezés. Régebben legtöbben a hálót nem az ajtóra szerelték közvetlenül. Egy új ajtó keret kerül a bejárati ajtó elé, s arra lett kifeszítve a megfelelő, méretre szabott háló. A szerelés némi gyakorlatot igényel, de ezekre a speciális ajtókra felszerelhető szúnyogháló segítségével biztosan alhatunk.

Szerencsére ma már nem kell külön keretet sem gyártanunk az ajtóra, a tépőzárral felhelyezhető és középen mágnesekkel záródó változatok gyors szerelést, biztos védelmet és háziállataink számára kényelmes közlekedést biztosítanak.

 

Szúnyoghálót ablakra

 

Minden nyílászáró esetében fontos a megbízható védelem. Egyaránt gondolnunk kell az ajtókra és ablakokra is. A legtöbb műanyag ablakra rögzíthető keret lehet az egyszerű megoldás. Fa ablakok esetében viszont nem feltétlenül szükséges rögzített keretet készítenünk. Szegecseléssel, tűzőgépekkel is megoldhatjuk a problémát.

 

Minőségi termékek a repülő rovarok elleni védekezésben

 

Természetesen kültéren sem árt, ha megfelelően tudunk védekezni a rovarok és bogarak ellen. Kínálatunkban találhatsz termékeket akkor is, ha darazsakról, és akkor is, ha szúnyogokról van szó. Böngéssz a legjobb termékek között! Amennyiben szúnyogriasztós villanykörtét, füstölőt vagy THERMACELL VILÁGJÁRÓ SZÚNYOGRIASZTÓT keresel azt is megtalálhatod nálunk.

 

Ezernyi kiváló termék

 

Oldd meg otthon, ami megoldható! Foglalj szúnyoghálót keretbe, munkád előtt mérd le a meglévő nyílászárókat és a pontos adatok felírását követően rendelj meg minden szükséges holmit közvetlenül tőlünk, csupán néhány kattintással!

 

Az online rendelés előnyei

 

Online rendelés során néhány egyszerű kattintással beszerezhetsz mindent, amire kisebb-nagyobb felújítás, barkácsolás, vagy akár otthonod szépítése esetén szükség lehet. Webáruházunkban az egyes termékek mellett található információk tartalmazzák a műszaki adatokat és azt is, hogy az adott termékből hány darab elérhető jelenleg raktárunkban. Ráadásul a kocsival sem kell hosszú sorok végére beállnod, mindig Te vagy az első a pénztárnál. Rendelésedet pedig bármikor, azaz akár reggeli előtt vagy éjjel két óra után is leadhatod.

 

Maradt még kérdésed?

 

Ha tudunk, készséggel segítünk! Akár szállítási feltételekkel kapcsolatosan, akár termékekről vagy fizetési módokról érdeklődnél, ügyfélszolgálatos munkatársaink munkanapokon 8-16 óráig várják megkeresésed.

#mobil szúnyogháló #redőny jellegű szúnyogháló #rolós szúnyogháló # pliszé szúnyogháló