Úszó adagolók medencéhez

Az úszó, vagy más néven lebegő medence vegyszaradagolókkal nagy mértékben megkönnyítheted életedet! A kézi fertőtlenítés helyett válaszd az úszó vegyszeradagolókat! Praktikusak, szezonon kívül könnyen tárolhatóak, nem mellesleg pedig arányosan adagolják a kiválasztott medence vegyszereket a medence vízébe. Segítségedre lehet a PH szint, a vízkeménység beállításánál, vagy az algátlanítás és pelyhesítés folyamatiban is. 


2termék12

20-tól 200 grammos tablettákig használható úszó medence vegyszer adagoló gomba. Kissebb és nagyobb medencékhez egyaránt megfelelő, könnyedén állíthatod rajta az adagolási szintet is. Vásárold meg online a medencetisztító és karbantartó vegyszerekkel együtt!

Raktáron (7 darab)
3 652 Ft/darab

Válaszd ezt az úszó vegyszeradagolót medencédhez, hogy ha maximum 2,5 cm átmérőjű tablettákat szeretnél használni! Kis medencékhez praktikus tervezés, kedvező áron! Egy lépésben, egyszerűen adagolhatod a kiválasztott tisztító, algásodásgátló és pelyhesítő vegyszereket medencédben, és még a víz hőfokát is egyből ellenőrizni tudod!

Rendelhető
2 444 Ft/darab