Védelem a rovarok ellen

Számodra is fontos szerepet játszik életedben a rovarok elleni védelem? Meggyűlt a bajod a bogarakkal? A Mentool.hu-ra most is számíthatsz! Hatékony és bevált termékekkel készültünk Neked! Válassz ki mindent, amire szükséged van és élvezd a nyugodt, rovaroktól mentes napokat! Add le a rendelésed még a mai napon.


31termék
 

Rovarok elleni védelem

 

Eleged van a darazsak duruzsolásából? Nem bírod, hogy a legyek legyeskednek a konyhádban? Meguntad a szúnyogok döngicsélését? Akkor nézz be hozzánk, mert minden problémádra van egy-két megbízható, profi megoldásunk!

 

Hatékony védelem - termékek rovarok ellen

 

Persze, hogy szeretjük az állatokat – de a hívatlan vendégeket azért kizárnánk a buliból! Nem kérünk a kullancsok, legyek, darazsak, szúnyogok, hangyák kártételéből! A jó hír, hogy mindenre gondoltunk, ezért ebben a kategóriában összegyűjtöttük Neked a szükséges termékeket.

 

Mire lehet szükséged?

 

A legyek ellen légyfogó szalag, légycsapó áll rendelkezésedre. De van többféle rovarfogó sárga lapunk is. A szúnyogok ellen a füstölő spiráltól a Thermacell világjáró készülékig többféle kipróbált termék vár Rád. A darazsak ellen mi módon védekeznél? Választhatsz aeroszolt és csapdát is.

 

Tovább is van. Mondjam még?

 

A rovarok elleni védelem itt még nem ért véget, hiszen forgalmazunk LED-es rovarcsapdát, rovarirtó permetet és hangyairtó csalétket. Persze különféle spray termékek is elérhetőek nálunk, és természetes, hogy a gyerekekre is gondoltunk ezen a téren is!

 

Válaszd ki a szükséges holmikat egyszerűen!

 

A vásárlás nálunk igen egyszerű. Az itt felsorolt összes top termék közül válaszd ki a Neked tetszőt, majd helyezd a kosárba. Használhatod a kereső funkciót, itt csupán be kell írnod a kívánt termék nevét a keresőbe, majd a szűrés gombra nyomni, és máris megtalálod a keresett holmit!

 

Online bolt a Te igényeidre szabva!

 

Arra törekszünk, hogy minden termék mellett olvashatóak legyenek a szükséges információk és hasznos tanácsok – éppen úgy, ahogy a Thermacell készüléknél láthatod! Emellett valós vásárlói vélemények is segítenek Téged a tájékozódásban. Természetesen Te is írhatsz véleményt az általad próbált termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban. Köszönjük, ha ezzel segíted munkánkat!

 

Iratkozz fel a hírlevélre!

 

Ez nemcsak azért jó, mert elsőként értesülhetsz legújabb termékeink érkezéséről, hanem azért is, mert időről-időre meglepünk majd csak a hírlevélből elérhető kedvezményekkel is! Hasonlóan jó lehetőség a vásárlói fiók regisztrálása. Bejelentkezés után ugyanis azonnal láthatod törzsvásárlói kedvezményeidet, korábbi megrendeléseidet és kedvenc termékeidet is. Hát nem szuper?!

 

Keress minket, ha kérdésed maradt!

 

Az ügyfélszolgálat barátságos és felkészült munkatársai minden munkanapon 8-16 óráig várják megkeresésedet, akár a szállítási idő kapcsán kérdeznél, akár a termékrendeléssel gyűlt meg a bajod. Írj email a webshop@mentool.hu email címre vagy telefonálj a +36-70/635-8665 telefonszámra. Állunk szíves rendelkezésedre!