Szúnyogriasztó készülék olajzöld Thermacell MR-300G
Szúnyogriasztó készülék olajzöld Thermacell MR-300G
13 356 Ft/darab

Szúnyogriasztó készülék olajzöld Thermacell MR-300G

Szúnyogriasztó készülék olajzöld Thermacell MR-300G
Szúnyogriasztó készülék olajzöld Thermacell MR-300G
Szúnyogriasztó készülék olajzöld Thermacell MR-300G

VIGYÁZAT! Speciálisan kifejlesztett Thermacell hordozható szúnyogriasztó készülék! Csak akkor válaszd ezt a terméket, ha garantáltan szúnyogmentes kültéri programra vágysz! A csomag tartalmát képező 4 lapkával és palackkal egyből használatba is veheted és 12 órán keresztül távol is tarthatod a vérszívókat kültéri programjaidtól.

Várható kiszállítás
2021.10.26
Raktáron   (3 darab)
13 356 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 667,8 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Hordozható Thermacell szúnyogriasztó MR-300G olajzöld színben

  

Már tényleg mindent kipróbáltál a szúnyogok elleni harcban, de semmi sem vált be? Ez a szúnyogriasztó készülék más, mint amiket eddig próbáltál! Az USA hadserege fejlesztette ki ezt a verhetetlen hatóanyagot, ami a gyártó által tesztelt 98 százalékos hatékonysággal tartja távol a vérszívókat. Ez az praktikus szerkezet az optimális működési idő után 21 m2-es területen (4,6 méter sugarú körben) képes távol tartani a vérszívó rovarok hadát. 

 

Thermacell készülék a szúnyogmentes kikapcsolódásért

 

A szúnyogriasztó készülék sikeresen használható kempingezésnél, horgászatnál, kerti partynál vagy akár a balkonon, teraszon is. Nem allergizál, mégis hatékony védelmet nyújt a szúnyogok ellen.

 

Tényleg hatékony kültéri szúnyogriasztó termék

 

Mégis hogyan működik? A Thermacell lapka a speciális hatóanyag védelmének köszönhetően tartja távol a szúnyogok hadát. A lapkát egy kis méretű palack kíséretében a készülékbe kell helyezni. A patron, azaz a mini bután gázpalack felmelegíti a lapkát, melyből a hő hatására felszabadul a hatóanyag és elriasztja a rovarokat.

 

Thermacell védelem

 

A csomag tartalma a Thermacell MR-300G készülék mellett 3 lapka és egy kisméretű bután palack. Egy-egy lapka hatóideje 4 óra, a patronban pedig 12 órára elegendő gáz van. A hatóidő megszakítható, a készüléket igény szerint ki is lehet kapcsolni. A lapka kihűlésével a hatóanyag párolgása is megáll, amit bármikor újra lehet indítani a készülék bekapcsolásával. Utántöltőket is rendelhetsz hozzá nálunk , amelyekkel 48, vagy akár 120 órán keresztül szúnyogmentesen élvezheted a kikapcsolódást.

 

Szúnyogriasztás felsőfokon

 

Az üzembe helyezéstől számított 10-30 percen belül fejti ki legoptimálisabb hatását. Felakasztható fára, elhelyezhető földön, de asztali alkalmazása is lehetséges. A készüléket függőlegesen, szélcsendben vagy kis légmozgás mellett használjuk!

Nézz szét a kapcsolódó termékek, kiegészítők, készülékek között is! További információk szükségesek? Állunk rendelkezésedre!

Adatok
Gyártói Cikkszám
MR300G
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!