Bográcsozás

Mi lehet jobb egy bográcsos paprikás krumplinál? Esetleg egy jó gulyás vagy pörkölt! Amennyiben szeretnél a fárasztó hét után egy kellemes bográcsozást a családdal és a barátokkal, de nincs meg hozzá minden kellék, gyorsan nézz szét nálunk. Mindent találsz, például bográcsot, állványt vagy a gázégető rózsát. Rendelj ma, főzz a szabadban a családnak akár már hétvégén!

Nyár, bográcsozás, isteni receptek…

 

Azt mondják, hogy a közös főzés összehozza a családot. Már rég készítettetek bográcsban ételt? Tarts velünk, hogy könnyedén beszerezhesd a megfelelő bográcsot és a szükséges kiegészítőket!

 

Étel - grillezés-bográcsozás

 

Hány tagja van a családnak? Hol szoktatok összejönni a rokonokkal, barátokkal? Szoktatok szabadtéri összejövetelt szervezni? Szeretitek a bográcsozás okozta élményeket? Na jó, nem kérdezünk többet, inkább lerántjuk a leplet termékeinkről! Szeretnénk bemutatni Neked, hogy mire érdemes figyelmet fordítanod, hogy elkészüljön a finom étel a bográcsban.

 

-          egy jó bogrács, hiszen e nélkül soha nem kóstolhatjuk meg a finom, szabadban készült ételt!

-          megfelelő bográcsállvány – ez adja a biztos tartást a készülő ételnek a főzés során

-          tűz – érdemes végiggondolnod, hogy gázégővel vagy hagyományos módon (farakás készítésével) főznél.

 

Ezekre minimum szükséged lesz ahhoz, hogy az ételeket elkészíthesd a szabadban. Természetesen egyéb felszerelés is szükséges lehet, mint például a lángok elővarázsolásához szükséges camping gázégő!

 

Fontos tudnivaló a bográcsozásról:

 

Ø  Mielőtt neki állsz az előkészületeknek, először ellenőrizd, hogy nincs-e érvényben tűzgyújtási tilalom!

Ø  A tűzet soha nem szabad felügyelet nélkül hagyni!

Ø  Mindig legyen kéznél megfelelő mennyiségű oltóanyag (víz, föld, homok)

Ø  Keresd a kijelölt tűzrakó helyet, amennyiben nem az udvaron, hanem erdőkben, parkokban szeretnél tüzet rakni.

 

Milyen ételt készíthetünk bográcsban?

 

A hagyma, paprika, paradicsom és a víz az egyik legfontosabb összetevői a lecsónak. Viszont nem csupán ez az étel készíthető el bográcsban. A népszerű, könnyen összerakható bográcsos ételek igen kedveltek idehaza és külföldön egyaránt. Bizonyos ételek egyszerűen azért finomak, mert a szabadban készülnek és nem a konyhában a gáztűzhelyen. Ugye Te is így gondolod?

 

További védelem bográcsozás közben

 

Kint a szabadban bográcsozás esetén figyelni kell a kellemetlenkedő rovarokra is. Itt nem arra gondoltunk, hogy megeszik előled a finom bográcsos ételt, hanem arra, hogy zümmögésükkel, vérszívásukkal gyorsan véget vethetnek a legjobb családi, baráti összejövetelnek is. Védekezz ellenük folyamatosan! Ehhez van néhány jól bevált ötletünk!

 

Láng – láng borács láng

 

Akár bográcsozás, akár grillezés a cél, a faszén jól jöhet mindkét esetben. A grill begyújtó kocka alágyújtós segítségével pedig könnyedén begyújthatod a tüzet. Szerezd be egyúttal ezeket a termékeket is egy rendeléssel!

 

Mennyi a kiszállítási idő?

 

A szállítási időt több szempont is meghatározza. Függ attól, hogy hogyan és mikor adod le a rendelést, illetve, hogy milyen szállítási módot választasz. Gyorsan lenne szükséged a rendelésedre? Akkor válaszd extra gyors kiszállításunkat, vagy ha a környéken jársz, vedd át személyesen csomagodat előre utalást követően.

 

További kérdésed lenne hozzánk?

 

Állványok, gázégők, szúnyogriasztók és még sok-sok termék kapcsán keress minket bizalommal! Természetesen készséggel segítünk Neked! Írhatsz nekünk e-mailt vagy kereshetsz minket telefonon is. Ügyfélszolgálatos munkatársaink munkanapokon 8-16 óráig állnak szíves rendelkezésedre!