Szerszámék

Kézi szerszámmal dolgoznál? Akkor jó hasznát veheted a nyél rögzítéséhez szükséges szerszáméknek. Kínálatunkban elérhető többféle mérető szerszámék és csőék is készletben. A megrendelés egyszerű, néhány kattintással a Tiéd lehet! Sőt: még a szükséges szerszámnyeleket is beszerezheted egyúttal.


2termék 12

Szerszámék

 

Úgy tartja a mondás, hogy okos ember óvakodik a nyeles tárgyaktól, mert aminek nyele van, azzal bizony dolgozni kell. Ez egy nagy igazság, amellyel mi sem vitatkozhatunk – viszont megmutatjuk most Neked, hogyan használhatóak könnyen és biztonságosan a nélkülözhetetlen kéziszerszámok, mint a balta vagy az ásó.

 

Kezdődhet a munka!

 

Kapálást tervezel? Netán fát hasogatnál baltával? Esetleg a kalapácskészlet szorul némi javításra? Akár új szerszámmal dolgozol, akár a régit újítanád fel, az biztos, hogy a kézi szerszámok csak biztonságos, lötyögéstől mentes nyéllel működnek hatékonyan és biztonságosan. A tökéletes illeszkedéshez profi szerszámék dukál. Válaszd ki kínálatunkból, majd tedd a kosárba és véglegesítsd a rendelésedet!

 

Hogyan működik a szerszámék?

 

Igazából nagyon egyszerűen! A szerszámnyelet először is a megfelelő formára kell szabni, majd a fém éket ráhúzni a fára és a fém fejbe beleütni. A szilárdításhoz használhatunk ragasztó vagy tömítő anyagot, de a használat előtt a nyelet vízbe áztatva is biztosítható a kötés. Ilyenkor a fa anyaga megdagad és még erősebben beleszorul a fejbe.

 

Kiváló kézi szerszámok, termékek minden esetre!

 

Kínálatunkban kétféle ék készlet közül választhatod ki a Neked tetszőt! 5 darabos szerszámék készlet vagy csőék készlet és a hozzá való tartozékok (különböző funkciójú szerszámnyelek) is elérhetőek folyamatosan bővülő kínálatunkból. Csupán néhány kattintással be is szerezhetsz mindent, amire szükséged van!

 

Kiváló termék kínálat, kedvező árak – ez a Mentool.hu!

 

Te is kíváncsi vagy az akciós termékekre? Akkor a jelszó: hírlevél! Ugyanis a Mentool.hu hírlevélre feliratkozó vásárlói időről-időre email formában értesítést kapnak a legújabb top termékek érkezéséről és a szuper akciókról is. Sőt: csak a hírlevélből elérhető kedvezményekkel is kedveskedünk. Ne maradj le, csatlakozz!

 

MENTOOL.hu – ahol praktikusan és könnyen vásárolhatsz!

 

Mindig törekszünk arra, hogy online boltunkban mindent könnyedén, néhány kattintással megtalálj. Arra is nagy figyelmet fordítunk, hogy minden termék mellett látható legyen, hogy pillanatnyilag hány darab érhető el belőle raktáron. Ezekkel a funkciókkal sokkal könnyebb a tervezés. Nem igaz? Persze, ha éppen nincs raktáron, akkor is megvásárolhatod, ebben az esetben sietünk, ahogy csak tudunk, beszerezzük és le is szállítjuk Neked! Ha zavar a boltokban tülekedő tömeg, a vásárlással járó herce-hurca, imádni fogsz minket, mert néhány kattintással elintézhetsz mindent. Ráadásul a webáruház sosem zár be, akár éjszaka is leadhatod rendelésedet!

 

Még mindig üres a kosár?

 

Amennyiben elakadtál a vásárlás folyamatában vagy további információkra lenne szükséged valamelyik termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor ne habozz! Profi ügyfélszolgálatos munkatársaink állnak szíves rendelkezésedre munkanapokon 8-16 óráig. Keresd őket telefonon vagy mail-ben!