Mérőszalagok

Akár tetszik, akár nem, az az igazság, hogy mindig a méret a lényeg! Falazásnál, lapszabásnál, csavarozásnál, felújításnál és a legtöbb munkafolyamatnál legalábbis biztosan! Te vagy a főnök, tervezd meg a munkát – mi pedig adjuk hozzá a mérőszalagot! Mérőszalagok keresik munkát végző gazdáit!Mérőszalagok

 

Vágja a centit, centiken múlt, hosszú a centi – ez néhány, a mindennapokban használt szólás-mondások közül. Ebből is látszik, hogy a mérés, a pontosság mennyire fontos téma a mindennapokban. A munkavégzés csak úgy lehet precíz, ha tisztában vagyunk azzal, hogy a munkadarab milyen hosszú, milyen széles, vagy milyen távolságra kell lennie valamilyen másik tárgytól. Ebben segítenek a Mentool.hu mérőeszközei!

 

Profi szerszámok – mérőszalagok -pontos munkavégzés

 

A mérőszalagok ugyan a kőműves szerszámok közé tartoznak, de nemcsak kőműves munkánál jöhet jól a megfelelő centi. Számtalan esetben kell mérnünk, jelölnünk különböző anyagokat, méreteket. Nincs ház, nincs szerszám láda, sem pedig varrós doboz szalag nélkül! Gondolj csak bele! Egy új bútor vásárlása előtt (be fog-e férni a kinézett helyére), egy függöny kiválasztásánál (elég hosszú, széles-e az ablakomhoz), egy cserjeültetésnél (hány centire kell ültetnem a további növényektől) is szükséged lehet mérőszalagra. Neked is éppen szükséged lenne egyre? Rendeld meg a kínálatunkban szereplő termékek közül a neked megfelelőt!

 

Colostok

Bátran állíthatjuk, hogy ez a klasszikus mérőeszköz az, amit a nagyapáink is használtak, de még az unokáink is ismerni fognak. Ez a termék különösen előnyös a masszív kialakítása miatt, illetve könnyen lehetséges vele szöget is felmérni, a derékszöget ellenőrizni.

 

Mágneses mérőszalagok

Ennek a terméknek a nagy előnye, hogy kis helyet foglal, könnyű és a méretezett acél szalag használat után visszahúzódik a tokjába, de mérés közben fixálható is. Amennyiben ezt a terméket választod, akkor a szállítás kiválasztása előtt tedd le a voksod a műanyag ház vagy az ütésálló, strapabíró termékek egyikére. Döntsd el azt is, hogy a 3 méter, az 5 méter vagy a 7,5 méter hosszúságú darabot szeretnéd!

 

Lézeres távolságmérő mérőszalaggal - kézi szerszámok

Ez a termék két remek eszközt foglal magába. A hagyományos, 5 méteres mágneses mérőszalag mellett lézeres távolságmérő szerkezet is. Ezzel egyetlen szempillantás alatt megmérhetőek a nagyobb távolságok kültéren és beltéren egyaránt, 40 méterig.

 

Kőműves szerszám minden mennyiségben!

 

Természetesen a mérőszalagokon túl, kínálatunkban a legtöbb segédeszköz is beszerezhető, ami a burkoláshoz, felújításhoz, kőműves munkákhoz szükséges! Nézd meg ütős kőműves szerszám kínálatunkat és szemezgess a minőségi gyártó paletta népszerű termékei közül!

 

Keresés webáruházunkban

 

Nálunk kétféle módszerrel is megtalálhatod, amire szükséged van! Használhatod a kereső menü felületet az oldal tetején. Ide csak be kell írnod a termék nevét, majd a szűrés (nagyító) gombra nyomni! A másik lehetőség, hogy a jól felépített kategóriák között böngészve választod ki az ideális darabot. A termékek mellett azt is feltüntetjük, hogy pillanatnyilag hány darab érhető el raktáron belőle.

 

A Mentool.hu oldal elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését!

 

Ez úton is köszönjük nektek! A vásárlók valós visszajelzései alapján szerettek nálunk vásárolni, mert a döntő többség a vásárlók közül ajánlaná ismerősének a boltot! Termékeink minősítését a vásárlók valós véleményei alapján végezzük. Természetesen te is írhatsz véleményt, köszönjük, ha megteszed!

 

Legyél jól értesült vásárlónk!

 

Tudd meg első kézből, ha új top termék érkezik, vagy vadonatúj akciókkal kedveskedünk neked! Ehhez annyi kell csupán tenned, hogy engedélyezed, hogy a Mentool.hu hasznos tippeket is tartalmazó email hírleveleket küldjön számodra! A feliratkozás csupán néhány pillanatot vesz igénybe.

 

Ügyfélszolgálat – kommunikáció

 

Úgy érzed, további információk kellenek a választás előtt? A szállítási idő kapcsán lenne kérdésed? Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot! Ügyfélszolgálatos munkatársaink munkanapokon 8-16 óráig elérhetőek. Mail címünk: ugyfelszolgalat@mentool.hu, telefonszámunk: +36706358665 .