Ágvágók

Egyszerű használatú, erős ágvágók, ágvágó fűrész egyenesen otthonodba, online megrendeléssel! Ezzel az ágvágóval könnyedén rendbe szedheted a díszfákat, gyümölcsfákat, bokrokat, és egyéb fásszárú növényeidet is. Ha olyan általános célú fűrészt keresel, amely kemény és száraz fák vágásához is ideálisan, akkor vásárolj hajlított, erőteljes pengével ellátott, fa markolatú ágvágót!

A metszéshez is keresed még tökéletes társad? Akkor nézd meg metszőollóinkat is, ahol a legkönnyebb daraboktól kezdve, a cserélhető vágóéleken keresztül, egészen az elektromos darabokig mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet a metszéshez!


13termék 113

Ágvágók

 

Mikor jöhet jól egy ágvágó? Amikor vastagabb ágakat szeretnél elvágni, de már a metszőollóval nem tudod megtenni. Nem éred el a gyümölcsfákat, bokrokat, egyéb fásszárú növényeket, ami éppen metszésre szorulna? Az ágvágók segítségével, könnyedén el tudod távolítani azokat a gallyakat, bokrokon lévő kinövéseket, amik útban vannak a növények fejlődésénél, vagy téged zavarnak. Az oldalunkon található kerti szerszámok kategóriában persze sok más remek kerti szerszám, például metszőollók és kapák között is válogathatsz terveidnek megfelelően!

 

Fontos a vágási átmérő!

 

Lényeges szempont átgondolni vásárlás előtt, hogy milyen ágakat szeretnénk vágni az ágvágóval és mekkora ehhez mérten az ágvágó vágási átmérője. Gyakori hiba, hogy a kisebb vágási méretű metszőollót vagy ágvágót erőltetjük túl vastag ágak elvágására. Ez rossz gyakorlat, hiszen így a szerszám tönkremehet, nekünk pedig marad a bosszankodás…

Hasznos tipp: egy kétkezes ágvágó ollóval nem terheled meg annyira a kezed, mint például egy metszőollóval, vagy egy fűrésszel. Sőt! Pillanatok alatt elvághatod vele a vágásra ítélt ágakat, gallyakat.

 

Ágvágó kínálatunk

 

Oldalunk kínálatában megtalálhatod az összecsukható bicskafűrészektől kezdve, az kampós végű ágvágó fűrészeken és áttételes mellévágó ágvágókon keresztül, a teleszkópos nyéllel rendelkező ágvágó változatokig mindent, amire csak szükséged lehet a kerti munkák során. Ezek, és még sok-sok árucikk közül válogathatsz webshopunkban! Tervezd meg a kerti munkát és szerezd be jobbnál-jobb termékeinket hozzá. Ne hagyd, hogy üres maradjon a kosár, hiszen a kerti szerszámok mindig jól jöhetnek a munka során!

 

Ágvágók, mellévágók, rávágó ollók

 

Tudjuk, hogy az ágvágó ollókat az ágak, gallyak elvágására tudjuk használni. Míg a mellévágó ollók segítségével még pontosabb vágásokat tudunk ejteni. Végül a rávágó ollók a kisebb növények például virágok, levelek, vékonyabb ágak vágására a legalkalmasabbak. A hosszabb nyél segítségével nagyobb erőátvitelre képesek ezek a szerszámok is. Van még egy jó hírünk: nem biztos, hogy használnod kell létrát az ágak elvágása során, mivel a teleszkópos ágvágókkal magasabb helyre is könnyedén felérhetsz.

 

Hírlevél feliratkozás

 

Hírlevél feliratkozónk vagy már? Még nem? Amennyiben a hírlevél feliratkozók közé szeretnél tartozni, akkor csupán annyi a dolgod, hogy megadd az e-mail címed. Új termékek érkezésekor küldünk egy levelet számodra, miben tájékoztatunk arról is, amikor kitűnő akciókat indítunk.

 

Fizetés információk

 

A bankkártyás SimplePay, PayPal fizetés mellett választhatod az előre utalást díjbekérő alapján, vagy az utánvételes fizetést is. Bármelyiket is választod, ígérjük, hogy nem kell sorban állnod a pénztárnál, mindig Te leszel az első!

 

Raktáron lévő termék

 

Minden termék oldalán jelezzük, hogy raktáron van-e, vagy sem. Amikor azt látod, hogy jelenleg nincs raktáron, akkor is megrendelheted a terméket. Ahogy leadtad a megrendelésedet, rögtön elkezdjük beszerezni és a lehető leghamarabb küldjük is a csomagot a megadott címre.

 

Termék keresés

 

A Mentool.hu oldalon lehetőséged van a kategóriák között keresni, vagy a szűrés lehetőségével megtalálni a kívánt termékeket. Amikor tudod a termék pontos nevét, akkor gyorsabb az a lehetőség, ha az oldal tetején található okos árukereső szolgáltatásunkat használod. Írd be a termék nevét a kereső sávba és nyomj a nagyítóra. Ugye milyen egyszerű megtalálni valamit, amit régóta kerestél már? Ha mégis elakadnál, keress minket az ügyfélszolgálat elérhetőségein!