KG anyagok (csövek, idomok)

Tudtad? Amennyiben szennyvízelvezetéshez, csatorna kiépítéshez keresel megfelelő csöveket és hozzá tartozó idomokat, akkor a KG csövekre, idomokra lesz szükséged. Ezek a KG anyagok kiváló ellenállást tanúsítanak a savas és lúgos kémhatású folyadékoknak, sós víznek, alkoholnak az erős tisztítószereknek. A hosszú élettartalmat kínáló KG csövek és idomok gyorsan és egyszerűen szerelhetőek, korrózióállóak és tökéletes csatlakozás érhető el velük két idom között.
Felkeltettük az érdeklődésedet? Olvass tovább a részletekért! Idomok és csövek bő választékban – egyszóval minden, ami a profi vízszereléshez szükséges.

A KG anyagok története

 

1912-ben német vegyészek állítottak elő elsőként vinil-kloridból a PVC anyagot. Ez még nem volt olyan jól formálható, viszont a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően 1943-ra már a legfontosabb műanyagok közé tartozott. 

A KG nevet a termék a vízelvezetés német megfelelője után kapta (Kunststoff Grundwasserrohr). Egyébként többféleképpen is hívják ezeket a termékeke. Például sokan csak sárga csőnek emlegetik narancssárga színe miatt. Földben való használatra a narancssárga színű KG csövek a legalkalmasabbak a falvastagságuk miatt. A KG PVC csövek tokos, gumigyűrűs szerelésnek köszönhetően megfelelő hőtágulásra képesek.

 

Könnyen szerelhető idomok

 

Bizonyára arra törekszel Te is, hogy egyszer csinálj meg valamit, ami aztán hosszú élettartamú legyen. Amennyiben szennyvízelvezetéshez, csatornarendszer kiépítéséhez keresel tartós PVC idomokat, akkor a KG csöveket-idomokat ajánljuk! Ezek az idomok biztonságosak, könnyen szállíthatóak és szerelhetőek.

 

A PVC KG csövek

 

Tudtad?

  • Ez a fajta cső úgynevezett gravitációs elvezetésű műanyag cső.
  • Minden KG PVC cső felületi részén fel van tüntetve a cső mérete, gyártó cég neve, átmérő, gyűrűmerevség, falvastagság és még a gyártási szabvány, illetve a gyártási műszak száma is.
  • Ezt a terméket föld alá, illetve föld fölé is el lehet helyezni.

 

Fontosnak tartjuk megjegyezni azt is, hogy a KG anyagok nem alkalmasak benzin, aceton vagy benzol tartalmú folyadékok elvezetésére!

 

Milyen KG anyagok és idomok vásárolhatóak a Mentool.hu-nál?

 

Elég sokféle! A következő termékek mind a biztonságos és problémamentes csatornarendszer kialakításához szükségesek:

Pvc cső tisztító idom, szűkítők, áttoló karmantyú, kupakok, dugók és még nagyon sok más. Nézz szét nálunk és válaszd ki a szükséges KG anyagokat.
Termékeinkre 1 év garanciát is adunk!

 

KG cső belső méretek:

 

110 mm

125 mm

160 mm

Ezeket a méreteket folyóméterben, a saját igényeidnek megfelelően tudod megrendelni tőlünk!

TIPP: építs be tisztító idomokat, különböző tisztítóelemeket, hogy ne érjen felkészületlenül egy esetleges tisztítás!

 

Vízszerelési anyagok online vásárlása

 

A bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján láthatod oldalunkon. Te is küldhetsz számunkra visszajelzést a termékeinkkel vagy a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Írd le Te is véleményed, segítsd a következő vásárlót! Ez nagy segítség mind a jövőben oldalunkra látogató megrendelőknek, mind nekünk.

 

Számodra is fontos a segítőkész, érthető és barátságos kommunikáció? Az ügyfélszolgálat felkészült munkatársai csak arra várnak, hogy minden fontos kérdésedre választ találjanak!

 

Feliratkoztál már a hírlevelünkre? A feliratkozás lehetősége számodra is adott! Ha szeretnél értesülni az újonnan érkező termékeinkről, vagy egyedi akciós ajánlatokat szeretnél kapni, amit csakis kimondottan a hírlevél feliratkozóinknak küldünk, akkor ne habozz. Csak a nevedre és az email címedre lesz szükség a feliratkozáshoz.

 

Tudjuk, hogy mindenki rövid szállítási időt szeretne

 

A hagyományos kiszállítások és személyes átvételek mellett már lehetőséged van sos kiszállítással is megrendelni a szükséges termékeket oldalunkról. Ezzel a lehetőséggel akár már másnapra is megtörténhet a kiszállítás, amennyiben minden termék megtalálható raktárunkban és a következő nap munkanapra esik.

Amennyiben személyesen jönnél el csomagodért, abban az esetben személyes átvételt is biztosítunk raktárunkban.

További kérdésed merült fel? Keress minket bizalommal e-mail címünkön vagy telefonszámunkon. Készséggel válaszolunk minden feltett kérdésedre, legyen az szállítási mód, szállítási idő vagy éppen valamelyik termékkel kapcsolatos információ.