WC bekötők

Wc bekötő és wc bekötő között is van különbség! 
A webáruház kategóriák között válogatva jogosan merül fel a kérdés, hogy mi alapján válasszunk, milyen információk szükségesek feltétlenül ahhoz, hogy a legjobb, leginkább használható és számunkra legrelevánsabb termékeket tudjuk megrendelni. Éppen ezért igyekszünk a termékek mellett mindig feltüntetni azok méreteit, a felhasználásuk lehetőségeit és az aktuális raktáron található mennyiséget is. A gumi bekötőgyűrű, mint a vízszerelési munkálatok esetén a hasonló gumi tartozékok, a rugalmas, biztonságos és szivárgásmentes összeköttetést hivatottak létrehozni. A minőségi gumi szimeringek, azaz a wc bekötők több méretben elérhetően kínálatunkban!
Bármilyen további kérdés esetén kérjük, keress minket bizalommal! 


3termék13

A wc bekötés nem gyerekjáték! Hiszen ki szeretne csöpögő, folyó, eresztő csészével kínlódni?! Íme, a kiváló minőségű, 32 mm-es bekötőgyűrű! Akár szakember köti be a fajanszot, akár Te magad, elégedett leszel ezzel a termékkel! Rendelj, fizess, használd!

Raktáron: 13 darab
319 Ft/darab
darab

A wc bekötés nem gyerekjáték! Hiszen ki szeretne csöpögő, folyó, eresztő csészével kínlódni?! Íme, a kiváló minőségű, 40 mm-es bekötőgyűrű! Akár szakember köti be a fajanszot, akár Te magad, elégedett leszel ezzel a termékkel! Rendelj, fizess, használd!

Raktáron: 4 darab
319 Ft/darab
darab

Úgy érzed Neked harangoztak, mert azt sem tudod, mi fán terem a wc gumiharang? Ne csüggedj, nálunk néhány kattintással beszerezheted. Ráadásul egy csomó hasznos információval is ellátunk. Nézd meg mire használhatod fel ezt azt egyszerű eszközt, rendeld meg online a wc tartályokkal és egyéb vízszereléshez szükséges kiegészítőkkel együtt!

Raktáron: 3 darab
343 Ft/darab
darab

#2022 #kft #ügyfélszolgálat #gyártó #önnek #styron #minden jog fenntartva #rendezés #termék