Golyóscsapok

Golyóscsapok, gömbcsap változatok többféle méretben és gyártótól

A korszerű gömbcsap, vagy más néven golyóscsap minden háztartásba elengethetetlen eszköz, amennyiben a víz áramlásának szabályozhatósága kerül középpontba. Szerencsére ezeknek a szerkezeteknek a beszerzéséhez sem kell már több boltot felkeresned, sorban állnod. A Mentool.hu online barkácsboltunkban ez a termék is számtalan változatban elérhető.
Golyóscsap belső-belső (BB) FIX
Golyóscsap külső-belső (KB) FIX
Golyóscsap belső-belső hollanderes (BB hollanderes)
Golyóscsap külső-belső hollanderes (KB hollanderes)

A gömbcsapok nevüket a korszerű gömb alakú záróelemről kapták, amelyek a szerkezet belsejében helyezkednek el, segítségükkel epdig könnyedén tudjuk szabályozni a víz keringését. Rendeld meg ezt is online, egyszerűen! 

 

Golyóscsap vízhez

A vízszerelés területén biztos, hogy találkoztál már gömbcsapokkal, vagy más néven golyóscsapokkal. Amennyiben most állsz neki a szerelésnek, vagy a vízszerelő megbízott bizonyos eszközök, kiegészítők beszerzésével, akkor sem kell megijednek. Ezek az eszközök minden háztartásban előfordulnak, hasznosak és hosszú távon használhatóak.


De nézzük is, hogy mire való egy golyóscsap?

A golyóscsap, ahogy neve is mutatja egy golyóra épülő csap, azaz a tetején található nyitó-záró tekerő segítségével a csap belsejében egy gömböt fordítunk el. Ennek a gömbnek köszönheten a vízhálózat könnyen szabályozható, lezárható, elzárható, bővíthető, kinyitható, azaz nagy szerepe van a víz szabályozásában, szabályozhatóságában, áramlásában.


Mofém golyóscsap

Amikor golyóscsapokról beszélünk a legtöbb embernek a MOFÉM által gyártott golyóscsapok jutnak először eszükbe. Ezeknek a típusoknak a közkedveltségük és széles körben való ismertségük nem véletlen. Nagy előnyük, hogy a Mofém úgy gyártja ezeket a csapokat, hogy a fedelük levehető, csavarral visszarögzíthető. Ennek a csavaros rögzítésnek köszönhetően a csap könnyebben karban tartható, javítható, tisztítható, akár beszerelést követően is.


Ügyfélszolgálat kommunikáció, bolt áttekinthetősége

Számunkra nagyon fontos az ügyfélszolgálat kommunikáció felületeinek folyamatos nyomon követése, monitorozása és ennek kapcsán a bolt áttekinthetősége, az azzal kapcsolatos módosítások, fejlesztések létrehozása is. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy vásárlóink minél teljesebb és hasznosabb képet kapjanak egy-egy általunk forgalmazott termék felhasználásáról, feladatairól, kiegészítőiről. 

Éppen ezért leírásokkal készülünk, valamint munkaidőben 8-16 óra között ügyfélszolgálat támogatást biztosítunk nem csak email címünkön, de telefonszámunkon is. Kérdésed merült fel a szállítási idő, a további termékek, az árak, vagy a kategóriák kapcsán? Keress minket bizalommal! 

#vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot #elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését a vásárlók #valós visszajelzései alapján #2004-2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #elégedettség a bolttal #stbwc0 fill ffffff #stbwc2 fill a2bd09 #stbwc3 fill 84a534 #stbwc1 fill 719026 #név #belépés #jelszó #fizetési #regisztráció #1/2 #3/4 #belső #gyártó #külső #személyes #gáz #sorrend #személyes #menet #információk #kérjük #szűrés #gombra #mail #található #kattintva #fontos