Golyóscsap MOFÉM belső-belső (BB)

Belső-belső menetes MOFÉM golyóscsapok

A Mofém AHA golyóscsapok belső-belső menetes golyóscsapjai tökéletes megoldást jelentenek azokban az esetekben, amennyiben két külső menettel ellátott idom vagy cső közé szeretnénk bekötni egy, a víz szabályozásához megfelelő gömbcsapot. Rendeld meg ezeket a különlegesen tartós, tökéletes záródást biztosító szerelvényeket online, egyszerűen, kedvező áron! 


3termék13

Úgy érzed, begolyózol, mert nem találod a megfelelő golyóscsapot? Csak semmi pánik! A kínálatunkban többféle gyártó különböző méretű, minőségi termékei közül választhatsz. Jelen ajánlatunkban a 1/2 colos mindkét oldalán belső menetes változat szerepel. A közkedvelt MOFÉM márka AHA gömbcsapja kopásálló darab, amelyet használati melegvíz és ivóvíz rendszerben is egyaránt használhatsz.

Raktáron: 3 darab
3 205 Ft/darab
darab

Úgy érzed, begolyózol, mert nem találod a megfelelő golyóscsapot? Csak semmi pánik! A kínálatunkban többféle gyártó különböző méretű, minőségi termékei közül választhatsz. Jelen ajánlatunkban a 3/4 colos mindkét oldalán belső menetes változat szerepel. A közkedvelt MOFÉM márka AHA gömbcsapja kopásálló darab, amelyet használati melegvíz és ivóvíz rendszerben is egyaránt használhatsz.

Raktáron: 1 darab
5 200 Ft/darab
darab

Úgy érzed, begolyózol, mert nem találod a megfelelő golyóscsapot? Csak semmi pánik! A kínálatunkban többféle gyártó különböző méretű, minőségi termékei közül választhatsz. Jelen ajánlatunkban a 1 colos mindkét oldalán belső menetes változat szerepel. A közkedvelt MOFÉM márka AHA gömbcsapja kopásálló darab, amelyet használati melegvíz és ivóvíz rendszerben is egyaránt használhatsz.

Raktáron: 5 darab
7 954 Ft/darab
darab