Golyóscsap MOFÉM

Mofém golyóscsapok vízhez

Az AHA gömbcsap már-már mondhatni ikonikus kiegészítő a háztartási vízszerelés, a szerelvényipar területén. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a több, mint 50 millió eladott példány, amelynek nagy része valószínűleg beépítve teljesíti a mai napig feladatait. 
A Mofém AHA azonban nem csak egy gömbcsap, hanem sokak szerint A golyóscsap! BB-s és KB-s változatokban is elérhető, a lekerekített éleknek köszönhetően szerelésnél nem törik meg a szerelvényház, tökéletes zárást biztosít, különösen kopásálló golyóval lett ellátva, ráadásul az ÁNTSZ is igazolja, hogy kiváló ivóvízes és használati melegvíz-ellátáshoz használt víz rendszerekhez. Meggyőztünk téged is? Reméljük! Tedd a kosaraba, rendeld meg online!

  Mofém aha gömbcsap - Golyóscsap MOFÉM

  A mofém aha gömbcsap neked is nagy segítséget jelenthet az épületgépészet tertületén. Egyzserűen beépíthető, könnyen használható, tartós és nem mellesleg ivóvíz és használati melegvíz-rendszerekben is tökéletes szolgálatot tesz. 


  Golyóscsap a megoldás

  A golyóscsap a belsejében található golyóról kapta a nevét. Ez a golyó hivatott megoldani a víz folyásának szabályozását. A golyóscsap, vagy más néven gömbcsap tetején található fogantyú eltekerésével a Mofém golyóscsap besejében található erősített golyó elfordul, így utat nyit a víznek vagy elzárja annak útját. 

  Ahogy a fűtésszereléshez, úgy a vízszereléshez is remek termékeink, kiegészítőink, szerszámaink állnak rendelkezésre, neked csak meg kell találnod a számodra tökéletes méreteket, kosaradba helyezni a termékek széles palettáját és leadi megrendelésed. Ennyi az egész!

  A szállítási idő sem lehet több néhány munkanapnál, amennyiben a kiválasztott termék megfelelő mennyiségben megtalálható online barkácsboltunk virtuális polcain. A raktárkészlet ellenőrzése pedig nem is lehetne egyszerűbb, hiszen Te is jól láthatod! A termékek neve mellett minden esetben feltüntetjük a vásárlás pillanatában elérhető darabszámot, méter hosszt. Ennek a funkciónak köszönheteőn a vásárlás könnyen tervezhető, gyors és átlátható lesz. 

  További információk szükségesek még számodra a megrendelés véglegesítése előtt? További termék adatok érdekelnek? Egyéb gyártó szerszámait, vízszerelési kiegészítőit is megnéznéd? Nem probléma! Nálunk nem csak a tökéletes csatlakozás kialakításához szükséges vízszerelési anyagokat találhatod meg, hanem a kötőelemek, villanyszerelési és kerti munkákhoz elengedhetetlen árucikkeket is! Válogass kedvedre!

  #113 #fill ffffff #fill 719026 #fill #cikkszám #elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján #vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot #elégedettség a bolttal #2004-2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #bolt áttekinthetősége #ügyfélszolgálat kommunikáció #mail #leírás #kérjük #webáruház