Fagycsap

Vízfőcsap - fagycsap elzáró rendelése online

Hurrá! Ha te is most vetted meg életed házát nagy kerttel, akkor biztos lehetsz benne, hogy erre a topicra is figyelned kell. Nem mondjuk, hogy az öröm első heteiben már azon törd a fejed, milyen munkák várnak rád a hidegebb idő beköszöntével, de nem árt előre felkészülni a kiszámítható helyzetekre. Ha te sem szeretnéd, hogy szétfaggyon a kerti csap és a hozzá csatlakozó szerelvények, akkor nézz körül kínálatunkban és rendeld meg online új vízfőcsapod vagy a fagycsap elzárásához szükséges toldó elemeket!

Fagycsap

Ha te sem tudod, mi az összefüggés a fagycsap és a kerti csap között, akkor segítünk! Azt bizonyára nem kell senkinek részleteznünk, hogy miért igen hasznos akár kis kertben is a kerti csap használata. A locsolás és öntözés mellett, a háziállatok itatásához, vagy akár az autók és kerékpárok takarításához is használhatjuk őket a megfelelő kiegészítőkkel. 

A tavasztól őszig tartó időszakban így, egyszerűen használhatjuk ezeket az egyszerű és nagyszerű szerkezeteket, de a téli hónapok beköszönte előtt szükséges néhány előkészületet tenni a szerelvények épségének megőrzése érdekében. 

 

3/4"-os és 1"-os vízfőcsap

 

De mit is kell tennünk a szükséges eszközök beszerzése előtt? Természetesen ellenőrizni az aknában, hogy minden golyóscsap, csőszerelvény, kiegészítő megfelelően működik-e. Amennyiben valamelyik cserére szorul, úgy azt jobb megtenni még a fagyos hónapok előtt. Miután a csere megtörtént, úgy nem árt előre felkészülni és beszerezni a fagycsap kulcs árucikket vagy más néven fagytalanító csap leeresztőt.

A fagycsap kulcs vagy más néven fagytalanító csap leeresztő nem más, mint egy a fagycsap nyitásához és zárásához szükséges fémből készült eszköz. Ezzel az egyszerű kialakítású toldó idommal könnyedén, az aknába való lemászás nélkül tudjuk nyitni és zárni a vízfőcsapot a téli hónapokban, amennyiben indokolt. Természetesen amennyiben a téli időszakban nem szeretnénk használni a kerti csapot, úgy elegendő a zárást elvégezni az ősz végén, a nyitást pedig a fagyok elmúltával. 

 

Téli vízleeresztő golyós csap víztelenítéséhez

 

A fagycsap elzáró szár lehet egyenes vagy T alakú is, attól függően, hogy mennyire mélyen helyezkedik el az elzárandó fagycsap. Amennyiben az akna nem túl mély, úgy elegendő lehet a T alakú elzáró szár, de mélyebben elhelyezkedő fagycsap esetén szükséges lehet további fagytalanító szár megrendelésére is. Ezeket a termékeket otthon könnyedén összeilleszthetjük egymással és már kezdhetjük is a nyitogatást. 

Reméljük, tudunk segíteni neked a döntésben, de amennyiben további kérdésed merülne fel, vagy egy-egy termék kapcsán nem találod az információk között a számodra fontosakat, akkor keress minket bizalommal. Ügyfélszolgálat elérhetőségeink bármelyikén megtalálhatóak vagyunk munkanapokon 8-16 óra között. Hívjon minket telefonon vagy írjon nekünk e-mailt, de sok esetben már egy űrlap kitöltésével is elintézheted feladataidat az online ügyintézés pontra kattintva.

Ne hagyd elfagyni a fagycsapot, zárd el velünk a fagycsapot! Nálunk megtalálhatsz mindent, ami a csapok szereléséhez szükséges, keresd az egyszerű és nagyszerű megoldásokat oldalunkhoz kerti csaphoz és golyós csaphoz is!

#minden jog fenntartva #hírlevél #alá #feliratkozás #2022 #email #ingyenes #készlet #évi #nekünk #készlet #során #lévő #könnyen #első #gyors #legjobb #történik #csappal #kapcsolatban #csap #hasonló termékek