Vízfőcsap

Vízfőcsap 3/4"-os és 1"-os méretekben

A golyóscsapok egyik legkülönlegesebb változata a fagycsap, vagy más néven vízfőcsap. Ezek a gömbcsapok általában láthatatlanul végzik feladatukat, hiányukat az aknából azonban azonnal észrevesszük. Felhasználásuk fő időszaka a tél, egészen pontosan az első és az utolsó fagyok közötti időszak. De mire is használjuk ezeket a csapokat? Egészen pontosan a kertek, üdülők, lovardák, épületek vízvezeték rendszerének téliesítését oldhatjuk meg velük egyszerűen. 

Egyszerűbben mondva a fagycsapok elzárása hozzájárul ahhoz, hogy a rendszerben lévő víz leengedésre kerülhessen, ennek köszönhetően pedig ne fagyjon bele a csőrendszerekbe. Óvd meg a vízhálózatot, szerelj be fagycsapot!


3termék 13

Vízfőcsap

Mofém aha vízfőcsap

Azt már tudjuk, hogy a vízfőcsap az aknába szokott lekerülni azon egyszerű oknál fogva, mert ott a legegyszerűbb megőrizni sértetlenségét és segítségével a víz megfagyását a csőrendszerekben. A teljes téliesítéshez a fagycsappal az első fagyok előtt érdemes leengedni a feleslegessé vált vizet a rendszerből, majd az utolsó fagyos napok után nyithatjuk ki újra.

Természetesen kicsit másképpen kell eljárnunk abban az esetben, amikor a téli időszakban is szeretnénk használni kerti csapunkat, kültéri vízvételi helyünket. A fagycsapot elzárva a rendszerben lévő víz egy furaton keresztül eltávozik, megelőzendő ezzel a vízhálózat elfagyását. A vízszerelési szerelvény kialakításának köszönhetően tökéletesen zár, mivel a golyó és a golyószár egységet képez. 

Számunkra nagyon fontos a bolt áttekinthetősége és az ügyfélszolgálat kommunikáció, éppen ezért nagy hangsúlyt fektetünk a webáruház folyamatos fejlesztésére. Nálunk mindig láthatod, hogy a kiválasztott termék raktáron található-e és ha igen, akkor milyen méter hosszban vagy darabszámban. 


Rövid szállítási idő


Az egyszerű vásárlást pedig mi követhetné más, mint egy extragyors szállítási idő! Pontosan! A kiválasztott termékek megrendelését követően csomagodat a lehető leggyorsabban készítjük össze, csomagoljuk és adjuk fel az általad kiválasztott címre, vagy rakjuk össze személyes átvételre. 

Válogass a készleten lévő termék változatok között, add le rendelésed még ma, vedd át akár már holnap! Nálunk a biztonságos golyóscsapok online is elérhető, többféle gyártó kínálatából!

Amennyiben bármilyen további kérdésed, kérésed merülne fel a termékek kapcsán, nem találsz valamit a kategóriák között vagy a kosár áttekintése okoz problémát, úgy kérjük, keress minket bizalommal telefonon vagy e-mailben. Sőt, már a nap bármely órájában igénybe vehet online ügyintézési felületünket is! 

#2004-2022 arukereso.hu minden jog fenntartva #stbwc3 fill 84a534 #stbwc2 fill a2bd09 #stbwc0 fill ffffff #stbwc1 fill 719026 #stbwc1 fill 719026 #elnyerte az árukereső megbízható bolt minősítését a vásárlók valós visszajelzései alapján #vásárlók közül ajánlaná ismerősének ezt a boltot #elégedettség a bolttal #0019 00 #ügyfélszolgálat #kft #adatok #cikkszám #garancia #hírlevél #értékelés #hozzájárulok #belépés #16 #100 #üres #email #terméket #hasonló #gáz #jelenleg #mennyiség #szükséges #műszaki kérdése #fedél #mail #esetén #történő #gyártó #biztonságos #érdekében #mail #belső átmérő #termékeink