Golyóscsap ARCO

Arco nile golyóscsap rendelése online

Az Arco gyártó által forgalomba kerülő gömbcsapok többféle igényt is kielégíthetnek a beépítés helyétől függően. Felhasználhatod őket ivóvíz rendszerekhez, fűtési rendszerekhez és házi vízellátó hálózatokhoz is. Neked melyikre lenne szükséged? Nálunk többféle méretben, különböző csatlakozásokkal elérhető, ráadásul az online megrendelés után a kiválasztott módon kapod meg csomagod! 

Golyóscsap ARCO

Vízszereléshez válaszd az ARCO golyóscsapokat

Az Arco Nile, a spanyol golyóscsap mester termékei hazánkban is elérhetőek és számtalan család háztartásába kerültek már beépítésre. Az épületgépészeti megoldások elkerülhetetlen elemei a golyóscsap változatok, nem mindegy azonban, hogy melyiket választjuk. 

Nézzük is mitől olyan különleges az ARCO golyóscsap, vagy más néven gömbcsap!  A Spanyolországban készült, negyedfordulatos, nikkelezett kivitelű gömbcsapok golyómozgató tengelyén dupla O-gyűrű található. A belső tömítőgyűrűk 100% PFTE anyagból készültek, akár 25 bar nyomásig használhatóak (20 °C-on) és -20°C-ig elkerülhető velük az elfagyás is. 

Raktáron található termékek

Nálunk midngi láthatod, hogy a termékek milyen darabszámban vagy méter hosszban találhatóak meg online barkácsboltunk virtuális polcain. Éppen ezért még a kosárba helyezés előtt pontosan tudsz tervezni. A leírásokban elolvashatod a termékek műszaki leírásait és további információk birtokában válhatsz még biztosabbá döntésedben. 

A vízszereléshez szükséges kiegészítők mellett a fűtési szezonban elengedhetetlen termékeket is megtalálhatod online barkácsboltunk kínálatában. A kosár funkcióra kattintva kiválaszthatod, hogy regisztrált vásárlóként (ezzel a lehetőséggel csatlakozhatsz törzsvásárlói közösségünkhöz), vagy regisztráció nélkül szeretnél-e vásárolni, majd áttekintheted a kiválasztott termékeket. 

#2022 #helyezett #minden jog fenntartva #cikkszám #arco nile gyártó #szállítási #víz #termék #alapján #elzáró