Kazán töltő, kazán ürítő

Tudjuk, tudjuk, még hiányzik a fűtési rendszer véglegesítéséhez a kazán töltő ürítő golyóscsap! Mire vársz még? Rendeld meg! Nálunk megtalálsz mindent, amire csak szükséged lehet a vízszereléshez és fűtésszereléshez! Amennyiben további kérdéseid merülnének fel vagy elakadtál a vásárlásban, úgy kérj tőlünk visszahívást, vagy kérj egyedi ajánlatot online ügyintézési platformunkon keresztül. Kazántöltésre fel!


1termék 11

Kazán töltő, kazán ürítő golyóscsap

Lássuk is mire használható a kazán töltő ürítő golyóscsap! A kazántöltő csap névre hallgató golyóscsap segítségével tudjuk feltölteni vagy leereszteni a fűtési rendszerben található vizet.

Használhatjuk töltő vagy ürítő csapként is, ami annyit jelent, hogy amennyiben ürítésre szeretnénk alkalmazni, úgy a készülék vagy a fűtési rendszer legmélyebb pontjára kell elhelyeznünk, hogy rajta keresztül a rendszerben található fűtővíz teljes egészében, maradéktalanul távozni tudjon.

Töltőcsapként alkalmazva ebből már kitalálható, hogy a beépíti szempontoknál a könnyű hozzáférhetőséget kell biztosítanunk, tehát a kazánház környéki területeken szükséges elhelyezni.

 

Kazán töltő ürítő szelep

 

Ezeknek a toltő és ürítő szelepeknek nagy előnye, hogy nem korródálódnak, felszerelésük és beszerzésük kedvező árú, időtálló kivitelükhöz viszonyítva. 

Ezek mellett a termékek mellett a vízszereléshez, fűtésszereléshez és villanyszereléshez szükséges sok további termék is beszerezhető online a Mentool.hu oldalán. A szállítási gondokat pedig egyszerűen megoldjuk, hiszen nálunk akár a 2 méter hosszú PVC csöveket, nehéz füstcső idomokat is megrendelheted egyszerűen, csupán néhány kattintással! 

Az átvétel előre utalás esetén már személyesen is megtehető raktárunkban! Várd a tájékoztató e-mailt és találkozzunk személyesen! 

További információk szükségesek számodra a vásárlás előtt? Olvasd el a termékek oldalán az értékelés alatt hagyott megrendelői visszajelzéseket, nézd át az adatok sokaságát, vagy kérjük, keress minket ügyfélszolgálat elérhetőségeink egyikén!

#minden jog fenntartva #kapcsolódó termékek #kft #2022 #raktáron #kosárba #cikkszám #személyes átvétel #ingyenes #1 2 #víz #sárgaréz #gáz