Segédszerszámok KPE anyagokhoz

A KPE csövek és idomok szerelése gyerekjáték, ha a megfelelő eszközök, segédszerszámok birtokában állunk neki a munkának. Nézd végig kínálatunkat, rendeld meg a megfelelő méretű csöveket és idomokat, majd állj neki a szerelésnek. Gyors szállítással, kedves ügyfélszolgálattal várjuk rendelésed!


1termék 11

Segédszerszámok KPE anyagokhoz

 

Minőségi munkát minden esetben akkor tudunk végezni, ha a kiválasztott alapanyagokhoz a megfelelő szerszámokat és kiegészítőket használjuk.

Nincsen ez másképpen a vízszerelés területeivel sem. Nem véletlen, hogy nem mindegy, milyen anyagból készült csövet, milyen anyagból készült idommal kötünk össze.

 

Modern és időtálló válasz a vízszerelési kérdésekre: KPE anyagok

 

Vízszerelés és vízszerelés között is van különbség. Nem mindegy, hogy a lakóingatlan vízhálózatát, a szennyvíz elevezetést, vagy a kerti locsolást szeretnénk megoldani a megvásárolni kívánt termékekkel.

A szennyvíz elevezetéshez PVC és KG anyagokat, a kerti locsoláshoz pedig locsolóslagokat szokás használni.

A gyártók azért hoztak létre különböző típusú szerelvényeket, hogy mindig a leginkább megfelelőt tudjuk használni, ezzel pedig hosszútávú és biztos megoldást találjunk problémáinkra.

A különböző vízszerelési feladatokra megoldást jelenthet a KPE cső és a hozzájuk csatlakoztatható KPE idomok. Ha például új kerti csapot, víznyerő helyet szeretnénk kialakítani, akkor ezekkel az anyagokkal könnyen elvezethetjük a megfelelő helyre a vizet.

Webáruházunkban különféle méretek és kivitelek közül van lehetőséged kiválasztani a megfelelőt. A KPE cső nálunk ráadásul folyóméterben is megvásárolható.

Hogy mit jelent ez pontosan? Azt, hogy csak annyit kell megrendelned, amennyire valóban szükséged van! A műanyag és réz kpe idomok közül pedig játszi könnyűséggel válogathatsz akkor, ha tudod, hogy a 25-ös vagy a 32-es cső lesz-e megfelelő számodra.

 

Kpe cső kiegészítő

 

Akár profi szakemberként dolgozol, akár hobbi barkácsoló vagy, azt biztosan tudod, hogy segédszerszámok szükségesek a fúrás-faragás minden területén. Így van ez a KPE birodalomban is. Egy jó külső-belső menetre is használható sorjátlanító aranyat ér. Lehetővé teszi a méretre vágott cső kúposítását, ami ezáltal könnyebben csatlakozik majd a megfelelő idommal és szivárgásmentes tömítést hoz létre.

 

Segédszerszámok minden területhez

 

Ahogy az ötrétegű csövekhez, a sodronyokhoz vagy a hegesztéshez, úgy a KPE anyagokhoz is szükség van megfelelő, kifejezetten az adott anyaghoz gyártott kiegészítőkre. Nem véletlen, hogy nem ajánlja senki más, otthon kókányolt, ki tudja honnan szerzett szerszámok használatát. Senki sem szeretné, hogy a megvásárolt termékek sérüljenek, esetleg teljesen használhatatlanná váljanak.

 

KPE anyagokhoz: cső, könyök, T-idom

 

Böngéssz a jól felépített kategóriák között vagy haladj bevásárló lista alapján és írd be egyesével minden keresett termék nevét a kereső mezőbe. Keresgélj nálunk bárhogy, az biztos, hogy minőségi termékeket találsz majd, melyek rövid szállítási idő után a Tieid lehetnek!

 

Vásárlói fiók regisztrálása a Mentool.hu-n

 

Ez egy igen remek ötlet! Hiszen vásárlói fiók tulajdonosként minden esetben azonnali csatlakozást nyersz törzsvásárlói csapatunkba. Mit szólsz? Tájékozódj a lehetőség részleteiről a törzsvásárlói rendszer oldalon.

 

További információk szükségesek?

 

Kérdeznél a PVC csőről? Esetleg a szállítási módok közül nem tudsz választani? Nagy tételben vásárolnál valamelyik termékünkből? Keress minket, készséggel állunk rendelkezésedre! Ügyfélszolgálatos munkatársainkat munkanapokon 8-16 óra között éred el a +36-70/635-8665 telefonszámon vagy írhatsz is nekünk a webshop@mentool.hu email címre!