WC ültetők

Kiváló wc csésze kiegészítő wc ültető gumi

A csatorna, víz-, és egyéb épületgépészeti szerelések megkezdése előtt minden esetben szükséges felmérni, hogy pontosan milyen anyagokra, eszközökre, szerszámokra és kiegészítőkre lesz szükségünk. A pontos információk tudatában már többnyire egyszerű kiválasztani a nélkülözhetetlen kellékeket, de a vásárlás és beépítés során is ütközhetünk olyan akadályokba, amelyekhez egyéb kiegészítők beszerzése is indokolt lehet. Az elengedhetetlen PVC csövek mellett ne feledkezz meg a wc tartályok és a szaniterek bekötéséhez kötelező kiegészítők, mint a wc ültetők vagy más néven wc ültető gumik megrendeléséről sem. 


5termék15

Eddig azt sem tudtad, hogy eszik-e vagy isszák az ültetőgumit? Se nem eszik, se nem isszák, viszont a vécécsésze beszereléséhez elengedhetetlenül szükséges. Az ajánlatban szereplő változat az úgynevezett egyenes – amit a tökéletesen illeszkedő szaniter és lefolyócső összekötésére kiválóan alkalmas. De akkor se ijedj meg, ha azt tapasztalod, hogy a szaniter és a lefolyócső nem illeszkedik, mert az ehhez szükséges excentrikus ültető gumi is kaphat

Raktáron: 5 darab
1 080 Ft/darab
darab

Úgy érzed, mindjárt felrobbansz, mert nem lehet bekötni a vécét? Nem illeszkedik a szaniter és a lefolyó kiállása? Ne idegeskedj, mert ez nem egyedi probléma! Olyannyira nem, hogy külön összekötő elemet is gyártanak a néhány centis eltérések korrigálására. Ez az úgynevezett excenteres ültető gumi. Tökéletes összeköttetést, megfelelő bűzzárást biztosít – és ami a legjobb: tőlünk pikk-pakk megrendelheted! Rendeld, fizesd, használd!

Raktáron: 4 darab
1 951 Ft/darab
darab

Kezded elveszteni a türelmed, mert nem ér össze a wc szaniter és a lefolyócső kiállása? Csak semmi pánik! Erre találták ki az excenteres ültetőgumit, ami szivárgásmentes és bűzzáró összeköttetést biztosít a wc csésze és a csatorna között. Jelen ajánlatban a 4 cm-es eltolású változat szerepel, de nálunk beszerezheted az összes többi fajtát is!

Raktáron: 5 darab
1 629 Ft/darab
darab

Flexibilis wc csatlakozo Alcaplast

Az ültető gumi az a fajta alkatrész, aminek a létezéséről sem tud az ember, ha minden rendben megy. De ha nincs, azt bizony mindenki megérzi! A wc bekötő gumi felel a szivárgás- és csatornaszag mentes kapcsolatért a wc csésze és a csatorna kiállás között. A Jollyflex d110 mm-es változat hátsó kifolyású vécécsészéd megbízható tartozéka lehet. Rendeld, fizesd, használd!

Raktáron: 2 darab
3 021 Ft/darab
darab

Kezded elveszteni a türelmed, mert nem ér össze a wc szaniter és a lefolyócső kiállása? Csak semmi pánik! Erre találták ki az excenteres ültetőgumit, ami szivárgásmentes és bűzzáró összeköttetést biztosít a wc csésze és a csatorna között. Jelen ajánlatban a 2 cm-es eltolású változat szerepel, de nálunk beszerezheted az összes többi fajtát is!

Raktáron: 3 darab
1 707 Ft/darab
darab

A különböző termék változatok között válogatva számtalan vízszerelési kiegészítőt megtalálhatsz többek között az ebben a kategóriában összegyűjtött wc ültetőgumi fajtákat is. Az egyenes és excenteres alsó bekötő gumik mellett a jollyflex flexibilis bekötőcsövet is megrendelheted csupán néhány kattintással. 

Amennyiben elakadtál a vásárlás során vagy további kérdésed merült fel a bolt áttekinthetősége, a termékek, a szállítási idő vagy szolgáltatások kapcsán kérjük, keress minket bizalommal!
Számunkra kiemelten fontos az ügyfélszolgálat kommunikáció, így biztos lehetsz benne, hogy mindig legjobb tudásunk szerint állunk rendelkezésedre. 

#vásárlók közül ajánlaná ismerősének #árukereső megbízható bolt minősítését #vásárlók valós visszajelzései alapján #bolt #minősítését a vásárlók #elnyerte az árukereső megbízható #minősítését a vásárlók valós #ismerősének ezt a boltot #arukereso.hu minden jog fenntartva #elégedettség a bolttal #2022 arukereso.hu minden jog #2004 2022 arukereso.hu #fill 719026 #fill ffffff #fill #menü #során #esetén #előtt található