Síkosítóanyag - kenőszappan

PVC csövek és idomok szereléséhez szükséges anyag

A vízszerelési segédanyagok egyik változata a kenőszappan, vagy síkosítóanyag. Tubusos, vízben jól oldódó kenőszappan, amely PVC csövek összeillesztésére megfelelő. Rendeld meg PVC idomaiddal és csöveiddel együtt ezt az összeszerelést segítő terméket is, egyszerűen, online, és legyél törzsvásárlói közösségünk tagja


1termék 11

Síkosítóanyag - kenőszappan

Miért keressen az ember hosszú ideig megfelelő terméket a pvc anyagok szereléséhez, ha itt van a legegyszerűbb megoldás?
Tubusban kapható, könnyen kezelhető és adagolható kenőszappan. Cső, cső, tokos is, de mi az ami megkönnyítheti a szerelést? A tartós és pontos szereléshez és illesztéshez javasolt igénybe venni ezeket a remek síkosítóanyagokat. 

PVC csövek összeillesztéséhez szükséges segédanyag

De miért is éri meg ezeket a segédanyag változatokat használni? Segítségükkel könnyebbé válik a gumitömítéses kötések szerelése. Felhasználhatóak műanyag és fém csövek, gumitömítést tartalmazó idomok szereléséhez. Használatuk sem igényel különösebb előképzettséget, de erő kifejtésére szükség lehet bizonyos esetekben, hogy az O-gyűrű alakváltozása vagy begyűrődése megakadályozható legyen. 

Vegyük is át, hogyan szükséges használni ezt az idomok és csövek szereléséhez szükséges anyagot. Összetételének köszönhetően a kenőanyag egy vízzel könnyen elegyedő, fehér színű, szintetikus paszta, amelyet a csövek végére, az illesztésekhez kell felvinni vékony rétegben. Ezt követően csúsztatjuk bele a csövet a tokba. 


FixTrend kenőszappan - FixTrend síkosítóanyag tubusban és még sok más hasznos kiegészítő

A könnyű felhasználhatóság és a remek terméktulajdonságok miatt ez a síkosítóanyag a legjobb választás mindenki számára, aki pvc csövek és idomok szerelését tervezi. Jelentősen megkönnyítheti a munkafolyamatokat, amellyel nem csak időt és energiát spórolhatunk meg, hanem sok kellemetlenségtől is megkímélhetjük magunkat. 


Nálunk megtalálsz minden elengedhetetlen termék változatot a vízszereléshez. További információk szükségesek számodra a megrendelés véglegesítéséhez? Keress minket bizalommal! 

#minden jog fenntartva #kft #2022 #gyors #gyorsan #során #egyszerű #esetén #széles #víz #ellenállnak #termékek #rendkívül