Síkosítóanyag - kenőszappan

PVC csövek és idomok szereléséhez szükséges anyag

A vízszerelési segédanyagok egyik változata a kenőszappan, vagy síkosítóanyag. Tubusos, vízben jól oldódó kenőszappan, amely PVC csövek összeillesztésére megfelelő. Rendeld meg PVC idomaiddal és csöveiddel együtt ezt az összeszerelést segítő terméket is, egyszerűen, online, és gyűjtsd a törzsvásárlói pontokat


1termék 11

Síkosítóanyag - kenőszappan

Miért keressen az ember hosszú ideig megfelelő terméket a pvc anyagok szereléséhez, ha itt van a legegyszerűbb megoldás?
Tubusban kapható, könnyen kezelhető és adagolható kenőszappan. Cső, cső, tokos is, de mi az ami megkönnyítheti a szerelést? A tartós és pontos szereléshez és illesztéshez javasolt igénybe venni ezeket a remek síkosítóanyagokat. 

PVC csövek összeillesztéséhez szükséges segédanyag

De miért is éri meg ezeket a segédanyag változatokat használni? Segítségükkel könnyebbé válik a gumitömítéses kötések szerelése. Felhasználhatóak műanyag és fém csövek, gumitömítést tartalmazó idomok szereléséhez. Használatuk sem igényel különösebb előképzettséget, de erő kifejtésére szükség lehet bizonyos esetekben, hogy az O-gyűrű alakváltozása vagy begyűrődése megakadályozható legyen. 

Vegyük is át, hogyan szükséges használni ezt az idomok és csövek szereléséhez szükséges anyagot. Összetételének köszönhetően a kenőanyag egy vízzel könnyen elegyedő, fehér színű, szintetikus paszta, amelyet a csövek végére, az illesztésekhez kell felvinni vékony rétegben. Ezt követően csúsztatjuk bele a csövet a tokba. 


FixTrend kenőszappan - FixTrend síkosítóanyag tubusban és még sok más hasznos kiegészítő

A könnyű felhasználhatóság és a remek terméktulajdonságok miatt ez a síkosítóanyag a legjobb választás mindenki számára, aki pvc csövek és idomok szerelését tervezi. Jelentősen megkönnyítheti a munkafolyamatokat, amellyel nem csak időt és energiát spórolhatunk meg, hanem sok kellemetlenségtől is megkímélhetjük magunkat. 


Nálunk megtalálsz minden elengedhetetlen termék változatot a vízszereléshez. További információk szükségesek számodra a megrendelés véglegesítéséhez? Keress minket bizalommal! 

#minden jog fenntartva #kft #2022 #gyors #gyorsan #során #egyszerű #esetén #széles #víz #ellenállnak #termékek #rendkívül