Beütős dűbelek

Lerántjuk a leplet a számokról! A beütős dűbelek esetében a termékek neve előtt található számok minden esetben a tipli nagyságát jelölik. Az első szám a tipli átmérőjét mutatja meg milliméterben megadva, a második szám pedig a tipli hosszát jelöli szintén milliméterben. A tiplik behelyezését célszerű előfúrással megalapozni, amelyet mindig a tipli nagyságához érdemes méretezni. Online barkácsboltunkban számtalan fúrószárat is találhatsz, többféle méretben és változatban. Tedd ezeket is a talicskádba a beütős dűbelekkel együtt!


9termék19

Beütőék tölcsér peremmer = tipli + csavar

A jó beütő dűbel a tartós kapcsolat alapja. Legalábbis, ami a barkácsolást illeti. Házasodáshoz azért ne a beütő dűbelt válaszd! Kínálatunkból egyszerűen, online rendelheted meg a szükséges mennyiséget ebből a megbízható és erős beütő dűbelből, aminek a mérete 6*40 mm. Rendelj, fizess, használd a dűbelt!

Raktáron: 973 darab
darab

Beütőék tölcsér peremmer = tipli + csavar

A jó beütő dűbel a tartós kapcsolat alapja. Legalábbis, ami a barkácsolást illeti. Házasodáshoz azért ne a beütő dűbelt válaszd! Kínálatunkból egyszerűen, online rendelheted meg a szükséges mennyiséget ebből a megbízható és erős beütő dűbelből, aminek a mérete 6*60 mm. Rendelj, fizess, használd a dűbelt!

Raktáron: 534 darab
darab

Beütőék tölcsér peremmer = tipli + csavar

A jó beütő dűbel a tartós kapcsolat alapja. Legalábbis, ami a barkácsolást illeti. Házasodáshoz azért ne a beütő dűbelt válaszd! Kínálatunkból egyszerűen, online rendelheted meg a szükséges mennyiséget ebből a megbízható és erős beütő dűbelből, aminek a mérete 6*80 mm. Rendelj, fizess, használd a dűbelt!

Raktáron: 392 darab
darab

Beütőék tölcsér peremmer = tipli + csavar

A jó beütő dűbel a tartós kapcsolat alapja. Legalábbis, ami a barkácsolást illeti. Házasodáshoz azért ne a beütő dűbelt válaszd! Kínálatunkból egyszerűen, online rendelheted meg a szükséges mennyiséget ebből a megbízható és erős beütő dűbelből, aminek a mérete 8*60 mm. Rendelj, fizess, használd a dűbelt!

Raktáron: 100 darab
darab

Beütőék tölcsér peremmer = tipli + csavar

A jó beütő dűbel a tartós kapcsolat alapja. Legalábbis, ami a barkácsolást illeti. Házasodáshoz azért ne a beütő dűbelt válaszd! Kínálatunkból egyszerűen, online rendelheted meg a szükséges mennyiséget ebből a megbízható és erős beütő dűbelből, aminek a mérete 8*120 mm. Rendelj, fizess, használd a dűbelt!

Raktáron: 335 darab
darab

Beütőék tölcsér peremmer = tipli + csavar

A jó beütő dűbel a tartós kapcsolat alapja. Legalábbis, ami a barkácsolást illeti. Házasodáshoz azért ne a beütő dűbelt válaszd! Kínálatunkból egyszerűen, online rendelheted meg a szükséges mennyiséget ebből a megbízható és erős beütő dűbelből, aminek a mérete 8*80 mm. Rendelj, fizess, használd a dűbelt!

Raktáron: 260 darab
darab

Beütőék tölcsér peremmer = tipli + csavar

A jó beütő dűbel a tartós kapcsolat alapja. Legalábbis, ami a barkácsolást illeti. Házasodáshoz azért ne a beütő dűbelt válaszd! Kínálatunkból egyszerűen, online rendelheted meg a szükséges mennyiséget ebből a megbízható és erős beütő dűbelből, aminek a mérete 8*100 mm. Rendelj, fizess, használd a dűbelt!

Raktáron: 134 darab
darab

Beütőék tölcsér peremmer = tipli + csavar

A jó beütő dűbel a tartós kapcsolat alapja. Legalábbis, ami a barkácsolást illeti. Házasodáshoz azért ne a beütő dűbelt válaszd! Kínálatunkból egyszerűen, online rendelheted meg a szükséges mennyiséget ebből a megbízható és erős beütő dűbelből, aminek a mérete 8*140 mm. Rendelj, fizess, használd a dűbelt!

Raktáron: 19 darab
darab

Beütőék tölcsér peremmer = tipli + csavar

A jó beütő dűbel a tartós kapcsolat alapja. Legalábbis, ami a barkácsolást illeti. Házasodáshoz azért ne a beütő dűbelt válaszd! Kínálatunkból egyszerűen, online rendelheted meg a szükséges mennyiséget ebből a megbízható és erős beütő dűbelből, aminek a mérete 5*50 mm. Rendelj, fizess, használd a dűbelt!

Raktáron: 431 darab
darab