Önfúró hatlapfejű lemezcsavarok

A világ leggyakrabban gyártott és vásárolt csavarját keresed?
A lemezcsavarok hat lap fejben végződő változatai megfelelő rögzítést biztosítanak minden jól hozzáférhető szerelést biztosító lemez felületen. A telepítéshez használhatsz csillagkulcsokat, dugókulcsokat és villáskulcsokat is, amelyeket szintén megrendelhetsz kínálatunkból!


12termék112

A leggyakrabban vásárolt és legnagyobb darabszámban gyártott lemezcsavar változatot most te is megvásárolhtod 4,8*19 mm-es méretben, akár darabosan is! Ezzel a lemezcsavarral könnyen dolgozhatsz jól hozzáférhető helyeken, műanyag lemezeket és lemezalkatrészeket is megfelelően rögzíthetsz vele.

Raktáron: 586 darab
darab

A leggyakrabban vásárolt és legnagyobb darabszámban gyártott lemezcsavar változatot most te is megvásárolhtod 5,5x45 mm-es méretben, akár darabosan is! Ezzel a lemezcsavarral könnyen dolgozhatsz jól hozzáférhető helyeken, műanyag lemezeket és lemezalkatrészeket is megfelelően rögzíthetsz vele.

Raktáron: 254 darab
darab

A leggyakrabban vásárolt és legnagyobb darabszámban gyártott lemezcsavar változatot most te is megvásárolhtod 5,5x50 mm-es méretben, akár darabosan is! Ezzel a lemezcsavarral könnyen dolgozhatsz jól hozzáférhető helyeken, műanyag lemezeket és lemezalkatrészeket is megfelelően rögzíthetsz vele.

Raktáron: 969 darab
darab

A leggyakrabban vásárolt és legnagyobb darabszámban gyártott lemezcsavar változatot most te is megvásárolhtod 5,5x70 mm-es méretben, akár darabosan is! Ezzel a lemezcsavarral könnyen dolgozhatsz jól hozzáférhető helyeken, műanyag lemezeket és lemezalkatrészeket is megfelelően rögzíthetsz vele.

Raktáron: 768 darab
darab

A leggyakrabban vásárolt és legnagyobb darabszámban gyártott lemezcsavar változatot most te is megvásárolhtod 6,3x25 mm-es méretben, akár darabosan is! Ezzel a lemezcsavarral könnyen dolgozhatsz jól hozzáférhető helyeken, műanyag lemezeket és lemezalkatrészeket is megfelelően rögzíthetsz vele.

Raktáron: 1048 darab
darab

A leggyakrabban vásárolt és legnagyobb darabszámban gyártott lemezcsavar változatot most te is megvásárolhtod 6,3*38 mm-es méretben, akár darabosan is! Ezzel a lemezcsavarral könnyen dolgozhatsz jól hozzáférhető helyeken, műanyag lemezeket és lemezalkatrészeket is megfelelően rögzíthetsz vele.

Raktáron: 638 darab
darab

A leggyakrabban vásárolt és legnagyobb darabszámban gyártott lemezcsavar változatot most te is megvásárolhtod 4,8x45 mm-es méretben, akár darabosan is! Ezzel a lemezcsavarral könnyen dolgozhatsz jól hozzáférhető helyeken, műanyag lemezeket és lemezalkatrészeket is megfelelően rögzíthetsz vele.

Raktáron: 700 darab
darab