Lemezcsavarok

Süllyesztett fejű, hatlapfejű és önfúró lemezcsavarok többféle méretben! A horganyzott lemezcsavarok rendkívül sokrétűen felhasználhatóak, segítségükkel a legtöbb munka gyorsabbá, egyszerűbbé és tartósabbá is válik! Ismerd meg velünk a valós raktárkészletünkről elérhető lemezcsavar változatokat, és rendeld meg online, gyorsan és egyszerűen!

Lemezcsavarok

A lemezcsavarok különböző változatai rendkívül sokrétű felhasználást tesznek lehetővé. Ha nem tudod, hogy melyikre van éppen szükséged, akkor olvasd el rövid ismertetőnket és a termékek részletes leírásait. Bízunk benne, hogy segítségünkkel barkácsolási munkáid gördülékenyebbek lesznek.


Horganyzott lemezcsavarok - önfúró - süllyesztett fejű - hatlapfejű

A több, különböző hosszban és átmérővel megvásárolható lemezcsavar változatok mindenki számára megoldást nyújthatnak munkafolyamataidhoz. A munka megkezdése előtt azonban érdemes feltérképeznünk, hogy pontosan milyen lemezcsavar fajtára van szükségünk, milyen méretben és darabszámban.


Süllyesztett fejű lemezcsavarok hagyományos és önfúró változatokban

A süllyesztett fejjel gyártott lemezcsavarok legnagyobb előnye, hogy a fej úgy lett kialakítva, hogy becsavarás után ne álljon ki a felületből. Ha rejtett kötéseket szeretnél létrehozni, vagy még jobban csökkenteni szeretnéd a balesetveszélyt, akkor ez a típus lesz a megfelelő választás számodra!

Telepítéséhez nem szükséges különleges szerszám beszerzése, a hagyományos csavarhúzók lapos, vagy csillag alakú változatai tökéletesen megfelelőek a célra.

Az önfúró változatok egy munkamenetben maguknak alakítják ki a mentet és rögzítik a munkadarabot forgácsolódás nélkül. Az előfúrás ezekben az esetekben is hasznos lehet azonban!


Hatlapfejű lemezcsavarok

Tudtad, hogy ezt a csavarfajtát gyártják a legnagyobb számban világszerte?

A hatlapfejű lemezcsavarok is könnyen felismerhetőek, ahogy nevük is mutatja a csavartest hat lap fejben végződik. Felülről nézve szabályos hatszöget formáz, amelyet oldalról még egy sor téglalap határol.

A lemezcsavarok ezen változatai olyan területeken alkalmazhatóak, ahol a hat lapú fej könnyen hozzáférhető, hiszen különböző kulcsok szükségesek a telepítéséhez.

Használhatunk hozzájuk csillagkulcsokat, dugókulcsokat és villáskulcsokat is.


Opel csavarok - önfúró laposfejű lemezcsavar

Az opel csavarokat a fejükről lehet megismerni. Különlegességük abban rejlik, hogy a fej kialakítása szélesített, nagyobb átmérőjű, mint a hagyományos csavaroknak, így nem szükséges külön alátétet is használnunk hozzá.

A ,,beépített alátéttel" nő a fej felülete, így erősebb és tartósabb összekapcsolásokat biztosít az anyagok között.


Raktáron lévő termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (mail címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: 06706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuknál élvezhetik a törzsvásárlói rendszer előnyeit./p>

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#din 7981 #minket #alapján #kft #önnek #keresés #érdekében #oldal #din 7982 #din 7981 #acél #önmetsző #email #email #kérjük #termékek #horganyzott #acél #horganyzott