Önfúró süllyesztett fejű lemezcsavarok

Süllyesztett fej, önfúró test

A süllyesztett fejjel ellátott lemezcsavarok önfúró változatai nagy segítségedre lehetnek azokban az esetekben, amennyiben nehezen hozzáférhető helyeken szeretnél erős rögzítéseket létrehozni a munkadarab forgácsolódása nélkül. Az önfúró test egy lépésben alakítja ki magának a menetet a furatban és rögzítik a felülethez a lemez, műanyag anyagokat. Ha fontos szempont a szerelésnél, hogy a fej ne álljon ki a munkafelületből, akkor is ezt a változatot válaszd! Kapd fel a csavarhúzód és már kezdődhet is a munka!


8termék18

4,8 mm átmérőjű és 45 mm hosszú lemezcsavar, amelynek különlegessége a süllyesztett fej kialakításban és az önmetsző csavartestben rejlik. A süllyesztett fej nehezen hozzáférhető helyeken is remekül használható, az önfúró test pedig időt és energiát spórolhat meg a munkavégzés során.

Raktáron (1436 darab)

4,8 mm átmérőjű és 25 mm hosszú lemezcsavar, amelynek különlegessége a süllyesztett fej kialakításban és az önmetsző csavartestben rejlik. A süllyesztett fej nehezen hozzáférhető helyeken is remekül használható, az önfúró test pedig időt és energiát spórolhat meg a munkavégzés során.

Raktáron (1437 darab)

4,8 mm átmérőjű és 38 mm hosszú lemezcsavar, amelynek különlegessége a süllyesztett fej kialakításban és az önmetsző csavartestben rejlik. A süllyesztett fej nehezen hozzáférhető helyeken is remekül használható, az önfúró test pedig időt és energiát spórolhat meg a munkavégzés során.

Raktáron (2040 darab)

6,3 mm átmérőjű és 80 mm hosszú lemezcsavar, amelynek különlegessége a süllyesztett fej kialakításban és az önmetsző csavartestben rejlik. A süllyesztett fej nehezen hozzáférhető helyeken is remekül használható, az önfúró test pedig időt és energiát spórolhat meg a munkavégzés során.

Raktáron (865 darab)
Szűrés
Süllyesztett fejű önfúrós lemezcsavar átmérője
 (mm)
4 mm - 7 mm
Süllyesztett fejű önfúrós lemezcsavar hossza
 (mm)
19 mm - 80 mm
Termék státusza