Önfúró laposfejű lemezcsavarok - Opelcsavarok

Speciális lemezcsavar opel fejjel

Ismerd meg velünk ezt a különleges csavart, lehet, hogy pont erre lesz szükséged legközelebb szerelési munkáid során! Az opel csavarok nevüket a híres opel autógyár után kapták. A névadás pedig nem véletlen, ugyanis ők gyártották és használták fel először ezeket a különleges lemezcsavarokat fém elemek és különböző profilok egymáshoz illesztéséhez. A csavar kialakítása direktfüggesztőkhöz és horganyzott profilokhoz lett kifejlesztve. Különlegességük a ,,beépített alátét"! Ez a fej felületét növelő kialakítás az összekapcsolásokat erősebbé és tartósabbá teszi, mint más hagyományos lemezcsavarok. Könnyítsd meg saját munkádat, és rendeld meg akár darabosan ezeket a remek lemezcsavarokat! 


4termék14

4,2*16 mm-es, lapos nagyfejű önfúró csavar –vagy közismert nevén Opel-csavar- kell Neked, ha gipszkarton lemezeket és tartozékokat vagy profilokat és fém szerkezeti elemeket rögzítesz! Az önfúró fej kényelmes, egy menetben történő munkát tesz lehetővé számodra.

Csavar átmérője:
4,2 mm
Csavar hossza:
16 mm
Vágóéllel:
Igen
Fej típus:
Lapos
Raktáron: 1876 darab
darab

4,2*19 mm-es, lapos nagyfejű önfúró csavar –vagy közismert nevén Opel-csavar- kell Neked, ha gipszkarton lemezeket és tartozékokat vagy profilokat és fém szerkezeti elemeket rögzítesz! Az önfúró fej kényelmes, egy menetben történő munkát tesz lehetővé számodra.

Csavar átmérője:
4,2 mm
Csavar hossza:
19 mm
Vágóéllel:
Igen
Fej típus:
Lapos
Raktáron: 1344 darab
darab

Te is Opel fan vagy? Az opel névről egyből az autóipar jut eszedbe? Nem véletlen! Ez a 4,8*16 mm-es, lapos nagyfejű önfúró csavar –vagy közismert nevén Opel-csavar- onnan kapta a nevét, hogy először az Opel gyárakban használták profilok és fém szerkezeti elemek egymáshoz rögzítéséhez. Most már te is megrendelheted otthoni és szakmunkai feladataidhoz is ezt a remek, önfúró fejjel ellátott, beépített alátéttel rendelkező csavar változatot! 

Csavar átmérője:
4,8 mm
Csavar hossza:
16 mm
Vágóéllel:
Igen
Fej típus:
Lapos
Raktáron: 757 darab
darab