Önfúró laposfejű lemezcsavarok (Opel-csavarok)

Speciális lemezcsavar opel fejjel

Ismerd meg velünk ezt a különleges csavart, lehet, hogy pont erre lesz szükséged legközelebb szerelési munkáid során! Az opel csavarok nevüket a híres opel autógyár után kapták. A névadás pedig nem véletlen, ugyanis ők gyártották és használták fel először ezeket a különleges lemezcsavarokat fém elemek és különböző profilok egymáshoz illesztéséhez. A csavar kialakítása direktfüggesztőkhöz és horganyzott profilokhoz lett kifejlesztve. Különlegességük a ,,beépített alátét"! Ez a fej felületét növelő kialakítás az összekapcsolásokat erősebbé és tartósabbá teszi, mint más hagyományos lemezcsavarok. Könnyítsd meg saját munkádat, és rendeld meg akár darabosan ezeket a remek lemezcsavarokat! 


3termék13

4,2*16 mm-es, lapos nagyfejű önfúró csavar –vagy közismert nevén Opel-csavar- kell Neked, ha gipszkarton lemezeket és tartozékokat vagy profilokat és fém szerkezeti elemeket rögzítesz! Az önfúró fej kényelmes, egy menetben történő munkát tesz lehetővé számodra.

Raktáron (8556 darab)
5 Ft/darab

4,2*19 mm-es, lapos nagyfejű önfúró csavar –vagy közismert nevén Opel-csavar- kell Neked, ha gipszkarton lemezeket és tartozékokat vagy profilokat és fém szerkezeti elemeket rögzítesz! Az önfúró fej kényelmes, egy menetben történő munkát tesz lehetővé számodra.

Raktáron (1854 darab)
6 Ft/darab

Te is Opel fan vagy? Az opel névről egyből az autóipar jut eszedbe? Nem véletlen! Ez a 4,8*16 mm-es, lapos nagyfejű önfúró csavar –vagy közismert nevén Opel-csavar- onnan kapta a nevét, hogy először az Opel gyárakban használták profilok és fém szerkezeti elemek egymáshoz rögzítéséhez. Most már te is megrendelheted otthoni és szakmunkai feladataidhoz is ezt a remek, önfúró fejjel ellátott, beépített alátéttel rendelkező csavar változatot! 

Raktáron (1157 darab)
7 Ft/darab
Szűrés
Opel csavar átmérője
 (mm)
4 mm - 5 mm
Opel csavar hossza
 (mm)
16 mm - 19 mm
Termék státusza