Alapcsavarok

Az alapcsavar megadja az alapot neked is! Legyen szó létrák, lépcsők, kapuk, korlátok, gépek, vagy homlokzatok, konzolok rögzítéséről az alapcsavarok tökéletes biztosítást tesznek lehetővé számodra terméskőben és repedésmentes betonban is. Rendeld meg a megfelelő méretben online, akár darabosan is! Ne feledd, nálunk mindig láthatod a termék neve mellett a valós raktárkészletet is!


13termék113

A 10*115 mm-es alapcsavart számtalan feladatra hasznosíthatod akár az építkezés, akár a renoválás időszaka alatt. Darabra vásárolható, így biztos, hogy csak annyi rögzítőelemet szükséges megrendelned, amennyire valóban szükséged van! Rögzíthetsz velük létrákat, kapukat, lépcső elemeket, korlátokat és még sok minden mást is repedésmentes beton vagy sűrű terméskő alapokhoz. Vásárold meg munkád alapjait, az alapcsavarokat! 

Raktáron (70 darab)

A 10*80 mm-es alapcsavart számtalan feladatra hasznosíthatod akár az építkezés, akár a renoválás időszaka alatt. Darabra vásárolható, így biztos, hogy csak annyi rögzítőelemet szükséges megrendelned, amennyire valóban szükséged van! Rögzíthetsz velük létrákat, kapukat, lépcső elemeket, korlátokat és még sok minden mást is repedésmentes beton vagy sűrű terméskő alapokhoz. Vásárold meg munkád alapjait, az alapcsavarokat! 

Raktáron (113 darab)

A 10*95 mm-es alapcsavart számtalan feladatra hasznosíthatod akár az építkezés, akár a renoválás időszaka alatt. Darabra vásárolható, így biztos, hogy csak annyi rögzítőelemet szükséges megrendelned, amennyire valóban szükséged van! Rögzíthetsz velük létrákat, kapukat, lépcső elemeket, korlátokat és még sok minden mást is repedésmentes beton vagy sűrű terméskő alapokhoz. Vásárold meg munkád alapjait, az alapcsavarokat! 

Raktáron (65 darab)

Rendelj erős rögzítést és biztos tartást biztosító alapcsavart online, 12*120 mm-es méretben! Repedésmentes betonhoz és sűrű szerkezetű természetes kőhöz is használható betondűbel, amellyel akár gépeket is rögzíthetsz, de védőburkolatok, kötőgátak, kapaszkodók, sorompók és acélszerkezetek felszereléséhez is jó hasznát fogod venni. 

Raktáron (84 darab)

Rendelj erős rögzítést és biztos tartást biztosító alapcsavart online, 12*150 mm-es méretben! Repedésmentes betonhoz és sűrű szerkezetű természetes kőhöz is használható betondűbel, amellyel akár gépeket is rögzíthetsz, de védőburkolatok, kötőgátak, kapaszkodók, sorompók és acélszerkezetek felszereléséhez is jó hasznát fogod venni. 

Raktáron (64 darab)

Rendelj erős rögzítést és biztos tartást biztosító alapcsavart online, 12*180 mm-es méretben! Repedésmentes betonhoz és sűrű szerkezetű természetes kőhöz is használható betondűbel, amellyel akár gépeket is rögzíthetsz, de védőburkolatok, kötőgátak, kapaszkodók, sorompók és acélszerkezetek felszereléséhez is jó hasznát fogod venni. 

Raktáron (35 darab)

Rendelj erős rögzítést és biztos tartást biztosító alapcsavart online, 12*250 mm-es méretben! Repedésmentes betonhoz és sűrű szerkezetű természetes kőhöz is használható betondűbel, amellyel akár gépeket is rögzíthetsz, de védőburkolatok, kötőgátak, kapaszkodók, sorompók és acélszerkezetek felszereléséhez is jó hasznát fogod venni. 

Raktáron (15 darab)

Repedésmentes betonhoz és terméskőhöz

A kínálatunkban jelenleg kapható legkisebb alapcsavar változat ez a 6*80 mm-es betondűbel. Ezek a remek alapcsavar változatok munkád alapját fogják megadni! Általános háztartási feladatokhoz is megfelelő, de szakmunkák során is megállja a helyét. Védőburkolatok kialakításánál, korlátok, kapaszkodók felszerelésénél is biztos tartást ad!

Raktáron (65 darab)
219 Ft/darab

Az alapcsavar megadja munkáidhoz az alapot! Erős rögzítés, biztos tartás, egyszerű felhasználás! A 8*115 mm-es alapcsavar feladata, hogy a létrát, kaput, lépcsőt, korlátot, vagy bármely más szerkezetet biztonságosan rögzítse a beton vagy sűrű terméskő talapzathoz, így adva át a szerkezet terhelését a betonnak.

Raktáron (178 darab)

Az alapcsavar megadja munkáidhoz az alapot! Erős rögzítés, biztos tartás, egyszerű felhasználás! A 8*75 mm-es alapcsavar feladata, hogy a létrát, kaput, lépcsőt, korlátot, vagy bármely más szerkezetet biztonságosan rögzítse a beton vagy sűrű terméskő talapzathoz, így adva át a szerkezet terhelését a betonnak.

Raktáron (153 darab)

Az alapcsavar megadja munkáidhoz az alapot! Erős rögzítés, biztos tartás, egyszerű felhasználás! A 8*80 mm-es alapcsavar feladata, hogy a létrát, kaput, lépcsőt, korlátot, vagy bármely más szerkezetet biztonságosan rögzítse a beton vagy sűrű terméskő talapzathoz, így adva át a szerkezet terhelését a betonnak.

Raktáron (95 darab)

Az alapcsavar megadja munkáidhoz az alapot! Erős rögzítés, biztos tartás, egyszerű felhasználás! A 8*95 mm-es alapcsavar feladata, hogy a létrát, kaput, lépcsőt, korlátot, vagy bármely más szerkezetet biztonságosan rögzítse a beton vagy sűrű terméskő talapzathoz, így adva át a szerkezet terhelését a betonnak.

Raktáron (116 darab)

A 10*150 mm-es alapcsavart számtalan feladatra hasznosíthatod akár az építkezés, akár a renoválás időszaka alatt. Darabra vásárolható, így biztos, hogy csak annyi rögzítőelemet szükséges megrendelned, amennyire valóban szükséged van! Rögzíthetsz velük létrákat, kapukat, lépcső elemeket, korlátokat és még sok minden mást is repedésmentes beton vagy sűrű terméskő alapokhoz. Vásárold meg munkád alapjait, az alapcsavarokat! 

Rendelhető

Alapcsavarok

Az alapcsavaroknak alapnak kell lennie minden renoválás alkalmával. Nézzük is meg pontosan milyen munkafolyamatokhoz tudod felhasználni ezt a különleges kinézetű betondűbel csavart.


Legjellemzőbb felhasználási területei

  • Rögzíthetsz velük létrákat, lépcsőket és ezek alapelemeit a terméskőhöz és repedésmentes betonhoz.
  • Lerögzíthetsz velük gépeket az elmozdulások és a fokozott balesetveszély elkerülése érdekében.
  • Védőburkolatokat alakíthatsz ki biztos tartásukkal.
  • Felszerelhetsz velük nagy teherbírású kapaszkodókat.


Alapcsavar - betondűbel többféle méretben

Az alapcsavarokat átmérő és hossz alapján találhatod meg online barkácsboltunk kínálatában. Az alapcsavar hideg formázással készül, méretpontos, ennek köszönhetően pedig a vele végzett munka nem csak biztonságos, de költséghatékony is.

A költségek optimalizálása érdekében különleges ajánlatokkal vásárolhatsz nálunk! Minden kötőelemet megvásárolhatsz darabos kiszerelésben is!

Nem muszáj egy teljes dobozzal rendelned, nem fog többé fájni a fejed a felesleg tárolása és a hatalmas kiadások miatt. Nálunk 1 darabot is rendelhetsz ebből a szuper, nagy teherbírású csavar változatból!

Ez az erős tartás lehetővé teszi arra, hogy akár védőburkolatok, kötőgátak, kapaszkodók, sorompók, vagy acélszerkezetek rögzítéséhez is felhasználható legyen.


Alapcsavar anyával és alátéttel

Az alapcsavar sokszínűen felhasználható, remek kiegészítő kötőelem minden építkezés, felújítás kapcsán.

Ezek azok a termékek, amelyekre biztos, hogy szükséged lesz egy-egy nagyobb munkavégzés megkezdése előtt.

Az alapcsavarok különlegessége, hogy anyával és alátéttel együtt szállítjuk, így nem szükséges külön utánajárás a megfelelő méretek beszerzéséhez.

Az alapcsavarok más néven speciális betondűbel néven is ismertek lehetnek, kialakításuk pedig éppen ellentétes a fémdűbelek működési elvével.

A rögzítés úgy megy végbe, hogy az anya meghúzásakor, feszítésekor a kúpos csavarvég szétfeszül és szétfeszíti magával együtt az alapcsavarok végén elhelyezkedő perselyt is. Ez a feszítés még nagyobb és erősebb kötést biztosít számunkra.


Az alapcsavarok felhasználhatóak:

-C20/25 - C50/60-as repedésmentes betonokhoz

-terméskőhöz, azaz sűrű szerkezetű természetes kőhöz


Raktáron lévő termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (mail címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat tel: 06706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után pontokat kapnak belső számlájukra, amelyet következő megrendeléseikhez használhatnak fel.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

További információk miatt keress minket bizalommal!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#megnevezés cikkszám #kategóriák #rendezés #minőség #felület #kft #nettó #keresés #alapcsavarok #alapcsavarok #alapcsavarok #alapcsavarok #alapcsavarok #megnevezés cikkszám
Szűrés
Alapcsavar átmérője
 (mm)
6 mm - 12 mm
Alapcsavar hossza
 (mm)
75 mm - 250 mm
Termék státusza