Alapcsavarok

Az alapcsavar megadja az alapot neked is! Legyen szó létrák, lépcsők, kapuk, korlátok, gépek, vagy homlokzatok, konzolok rögzítéséről az alapcsavarok tökéletes biztosítást tesznek lehetővé számodra terméskőben és repedésmentes betonban is. Rendeld meg a megfelelő méretben online, akár személyes átvétellel is! Ne feledd, nálunk mindig láthatod a termék neve mellett a valós raktárkészletet is!Alapcsavarok

Az alapcsavaroknak alapnak kell lennie minden renoválás alkalmával. Nézzük is meg pontosan milyen munkafolyamatokhoz tudod felhasználni ezt a különleges kinézetű betondűbel csavart.


Legjellemzőbb felhasználási területei

  • Rögzíthetsz velük létrákat, lépcsőket és ezek alapelemeit a terméskőhöz és repedésmentes betonhoz.
  • Lerögzíthetsz velük gépeket az elmozdulások és a fokozott balesetveszély elkerülése érdekében.
  • Védőburkolatokat alakíthatsz ki biztos tartásukkal.
  • Felszerelhetsz velük nagy teherbírású kapaszkodókat.


Alapcsavar - betondűbel többféle méretben

Az alapcsavarokat átmérő és hossz alapján találhatod meg online barkácsboltunk kínálatában. Az alapcsavar hideg formázással készül, méretpontos, ennek köszönhetően pedig a vele végzett munka nem csak biztonságos, de költséghatékony is.

A költségek optimalizálása érdekében ajánlatos beszerzés előtt mindenképpen megbizonyosodni arról, hogy milyen méretű csavarra lesz szükségünk munkánk során.

Ez az erős tartás lehetővé teszi arra, hogy akár védőburkolatok, kötőgátak, kapaszkodók, sorompók, vagy acélszerkezetek rögzítéséhez is felhasználható legyen.


Alapcsavar anyával és alátéttel

Az alapcsavar sokszínűen felhasználható, remek kiegészítő kötőelem minden építkezés, felújítás kapcsán.

Ezek azok a termékek, amelyekre biztos, hogy szükséged lesz egy-egy nagyobb munkavégzés megkezdése előtt.

Az alapcsavarok különlegessége, hogy anyával és alátéttel együtt szállítjuk, így nem szükséges külön utánajárás a megfelelő méretek beszerzéséhez.

Az alapcsavarok más néven speciális betondűbel néven is ismertek lehetnek, kialakításuk pedig éppen ellentétes a fémdűbelek működési elvével.

A rögzítés úgy megy végbe, hogy az anya meghúzásakor, feszítésekor a kúpos csavarvég szétfeszül és szétfeszíti magával együtt az alapcsavarok végén elhelyezkedő perselyt is. Ez a feszítés még nagyobb és erősebb kötést biztosít számunkra.


Az alapcsavarok felhasználhatóak:

-C20/25 - C50/60-as repedésmentes betonokhoz

-terméskőhöz, azaz sűrű szerkezetű természetes kőhöz


Raktáron lévő termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (mail címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat tel: 06706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuknál élvezhetik a törzsvásárlói rendszer előnyeit.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

További információk miatt keress minket bizalommal!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#megnevezés cikkszám #kategóriák #rendezés #minőség #felület #kft #nettó #keresés #alapcsavarok #alapcsavarok #alapcsavarok #alapcsavarok #alapcsavarok #megnevezés cikkszám