Süllyesztett fejű szerkezetépítő facsavarok - holz csavarok

Holz csavar torx fejjel

A torx fejű Holz csavarok egy igazán különleges facsavar fajtának számítanak. Kialakításuknak köszönhetően szűk, nehezen hozzáférhető helyeken is remek megoldást kínálnak a felhasználásra. Alkalmazhatóak keményfák esetén, szereléshez, javításhoz, felújításhoz. Válaszd ki a megfelelő méretet és darabszámot és rendelj hozzá való torx bitbehajtót is!


46termék
 

Holz csavar

Faanyaghoz facsavart, de mégis melyiket? Mint azt a hagyományos faforgácscsavaroknál már biztosan láthattad, a facsavarok legtöbb változatának feje süllyesztett kialakítást kapott. Mit is jelent ez? Ezeknél a csavaroknál a csavar teste és feje nem áll ki a furatból, azaz a síkkal egy szintbe kerülnek behajtás után.

Így rejtett kapcsot képeznek, a speciális vágó él, a spirálisan elhelyezkedő maróbordák és a csavartest kialakítása pedig könnyű és gyors behajtást tesz lehetővé.


Holz csavar, láthatatlan kapocs

 

Amennyiben nehezen hozzáférhető helyeken való erős rögzítésekhez keresel kötőelemeket, nem is kell tovább kutatnod. Ezeket a csavarokat nehezen hozzáférhető helyeken való munkavégzéshez fejlesztették ki, így megfelelőek mind professzionális szerelésekhez és rögzítésekhez is.

Használhatod őket olyan kemény fákkal való munkavégzés esetén is, mint az akác.

A csavar kialakítása nem csak meggyorsíthatja a munkát, de így kíméli a munkagépeket és az emberi munkaerőt is.

 

Az erős rögzítést biztosító facsavar torx fejjel

Behajtó szerszámot és egyéb eszközöket is keresel munkáidhoz? Nézz körül a szerszámok menüpont alatt, tedd a talicskába a kiválasztott termékeket, majd kattints oldalunk tetején a talicska ikonra és erősítsd meg megrendelésed.

A hét minden napján leadhatod nálunk megrendelésed, akár hajnalban, akár éjszaka, akár a dugóban ülve vagy a vacsorafőzés közben.

Nálunk egyszerűen és gyorsan leadhatod megrendelésed új holcz csavarjaidra is! Nincs felesleges autókázás, nincs sorbanállás, nincs idegeskedés a pénztárnál. Csak kattints a számodra megfelelő méretű termékekre, tedd kosaradba őket és várd a futárt! Ennyire egyszerű!

#facsavar vágóéllel torx holz csavar #holz #fejnek köszönhetően #csavar láthatatlan #amelybe más #holz csavarokat nehezen hozzáférhető helyeken alkalmazzák leggyakrabban #6 mm-es facsavar éle könnyű behajtást tesz lehetővé professzionális szereléseknél #való erős rögzítésre tervezték #facsavar éle könnyű és gyors #nehezen hozzáférhető helyeken való erős rögzítésre #menet és fej