4x70 önmetsző facsavar süllyeszett T20 fejjel
4x70 önmetsző facsavar süllyeszett T20 fejjel
14 Ft/darab

4x70 önmetsző facsavar süllyeszett T20 fejjel

4x70 önmetsző facsavar süllyeszett T20 fejjel
4x70 önmetsző facsavar süllyeszett T20 fejjel

4*70 mm-es torx fejű facsavar, amely kiváló választás a nehezen hozzáférhető helyeken történő erős rögzítéshez. Egyszerű behajtás, akár darabos megrendelés! is. 

Várható kiszállítás
2021.12.07
Raktáron   (1582 darab)
Holz facsavar átmérője
14 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 0,7 Ft
Mennyiségi kedvezmény
4 000+  darab
-10 %
12,6 Ft/darab
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Torx fejű csavar vágóéllel

A torx, vagy más néven holz facsavarok igazán különlegesek a maguk nemében. Ezek a csavarok sok olyan jó tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek más kötőelemekben külön-külön megtalálhatóak. A torx behajtású süllyesztett fej mellé önmetsző, speciális vágóéllel ellátott csavartestet kapott. A fej kialakítása miatt ezek a csavarok könnyen használhatóak nehezen hozzáférhető helyeken is. Speciális vágó élét spirális maróbordák és furatbővítő egészíti ki, ezek a specifikációk biztosítják az erős rögzítést speciális körülmények között is.

Ez a torx faforgácslap csavar nyugodt szívvel használható kemény fákhoz is, nem okoz gondot neki az akác sem. Kiképzése és felépítése megkönnyíti a behajtást, így a csavartestet és a behajtáshoz használatos szerszámot is megkíméli az erős igénybevételtől, így azok hosszabb távon lesznek használhatóak.

Torx csavar

A szerkezetépítő facsavarral ellentétben ennek a facsavar típusnak a feje süllyesztett behajtást tesz lehetővé. Becsavarás után így a teljes csavartest és a fej is az anyag síkjával egy színben helyezkedik majd el, egyik része sem áll ki a faanyagból. A stabil tartás mellett így védelmet biztosít az esetleges sérülések ellen is.

A csavarozás alapja a telepítéshez szükséges megfelelő szerszámok kiválasztása is. Éppen ezért soha ne használjon a csavar fejéhez nem, vagy nem jól illeszkedő behajtó fejet. A rossz, vagy eltérő illeszkedés roncsolhatja mind a behajtó szerszám, mint a kötőelem felületét.


Miért éri meg a Mentool.hu online áruházban vásárolni?

Valós raktárkészletről vásárolhatsz. Mit is jelent ez? Azt, hogy nálunk csak akkor tudsz megvásárolni egy terméket, amennyiben az fizikálisan is megtalálható magyarországi raktárunk polcain. Oldalunkon a termékek neve mellett mindig jelezzük a rendelkezésünkre álló darabszámot, így nem érhet meglepetés. Ez gyorsabb összeszedést, számlázást és kiszállítást jelent neked!
Sőt! Van még egy szuper ajánlatunk is számodra! Abban az esetben, amennyiben 12:00-ig leadod megrendelésed, mi azt még aznap postázzuk számodra.*

Tözsvásárlói pontrendszerünkkel regisztrált vásárlóként minden megrendelésed után pontokat gyűjthetsz. Ezeket a pontokat kedvezményekre tudod beváltani későbbi megrendeléseidnél.

Online barkácsáruházunkat egy családias kisvállalkozásként emlegetjük mi is. Egy ténylegesen családi vállalkozásból indult, mára pedig további munkaerővel is bővült online bolt vagyunk. Ha mellettünk döntesz, akkor egy magyar kisvállalkozást támogatsz, a mi fejlődésünket segíted!

Hírlevél feliratkozás esetén elsőként értesülhetsz a legújabb akciókról és újdonságokról. Mindazonáltal hírlevél feliratkozóinknak időről időre speciális, csak a hírlevélből elérhető akciókkal is készülünk!

A 2021-es évtől szeretnénk kedveskedni azoknak a vásárlóinknak is, akik ajándékot keresnek barkácsolni szerető családtagjaiknak, ismerőseiknek. Oldalunkon már megtalálhatóak a plasztik ajándékkártyák, amelyeket az MPL futárszolgálatával kézbesítünk a kért címre, vagy előre fizetés esetén akár egyenes a megajándékozottnak is. A legkisebb összegtől találhatsz már nálunk ajándékkártyát, amit felhasználva azt vesz magának az ajándékozott, amit csak szeretne, amire igazán szüksége van. 

Segítünk! Elakadtál a vásárlásban? Többre lenne szükséged valamiből, mint ami rendelkezésünkre áll? Hívj minket a +3670/635-8665 -ös telefonszámon, vagy érdeklődj a webshop@mentool.hu e-mail címen és lehetőségeinkhez képest minél hamarabb igyekszünk megoldani a felmerülő problémákat, megválaszolni a feltett kérdéseket.

*Ez alól kivételt képeznek azok a megrendelések, amelyek hosszuknál, vagy a termékek sokféleségének okán több, mint 1 óra alatt készíthetőek csak össze és 11 óra után kerültek leadásra.

Adatok
Holz facsavar átmérője
4 mm
Holz facsavar hossza
70 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!