Tányérfejű szerkezetépítő facsavarok - ácsszerkezeti csavarok

A facsavarok Toldija - a szerkezetépítő csavar

Hobbi célra, faszerkezetek erős kötéseinek kialakításához, vagy gépjárműbeálló építéséhez ennél a facsavarnál nem találsz jobbat. A szerkezetépítő ácsszerkezeti csavarok olyan erősen fogják tartani építményeid, amilyen erősen Toldi tartotta Buda felé a hatalmas szálfát.


54termék
 

Tányérfejű szerkezetépítő facsavar - ácsszerkezeti csavar

A kisebb szerelési munkálatokhoz már akár néhány egyszerűbb, PZ fejű facsavar is a segítségünkre lehet, de amennyiben nagyobb faszerkezeteket vagy építményeket szeretnénk elkészíteni, összefogatni, mindenképpen a speciális, tányérfejű facsavarokhoz kell fordulnunk.

Nem véletlen, hogy már külsejében is nagyban eltér az általános fához használt csavaroktól. Kialakításán egyből szembe tűnik nagy tányér feje, innen is ered a leggyakrabban használt neve: tányérfejű facsavar.

Emellett a szerkezetépítő facsavarokat sokan más néven ácsszerkezeti csavar elnevezéssel is illethetik. Mint oly sok szerszám és kötőelem esetében ezek a csavarok is onnan kapták ezt a nevüket, hogy az ácsmunkák során szükség volt erős kötéseikre, így hamar elterjedtek a köztudatban is.


De mitől is olyan erős és biztos tartású ez a facsavar változat?

Elsősorban a méretétől! Sokkal nagyobb és robusztusabb felépítésű, mint más facsavar fajták. Emellett kialakításuk teszi őket egyedivé és igazán erőssé. A csavartesten speciális vágó él van kialakítva, amelyek mellett még spirálisan elhelyezkedő maróbordák, a menet és a fej között pedig furatbővítő bordák is helyet kaptak. Ez a tökéletesre tervezett felépítés pedig erős kötések kialakítását teszik lehetővé.

Felhasználhatjuk őket fa oszlopszerkezetek, fából készült vázak, gépjárműbeállók készítésére, de a kreatívabbak barkácsolhatnak velük játszóházat, hintaállványt a kertbe, vagy titkos búvóhelyet egy nagy fa lombjába.

A szerkezetépítő facsavar tökéletes választás faszerkezetek felújításához és építéséhez is, hiszen erősen tartják össze a faanyagokat.

Fejük TORX behajtással rendelkezik, így amennyiben nincs hozzájuk megfelelő bit hegyed, rendeld meg egy úttal tőlünk azokat is a megfelelő darabszámban!


Szerkezetépítő csavar lapos fejjel

A szerkezetépítő csavar ugyan úgy, mint számtalan csavar típus két részből áll, ezek a menet és a fej. Online csavarbolt kínálatunkban is ezek alapján rendszerezve találhatod meg a szerkezetépítő facsavar változatokat a könnyebb eligazodás érdekében.

Lássuk is, hogy mit jelentenek ezek a számok, reméljük, hogy így megkönnyítjük a választást.

A faszerkezetépítő csavar nevében található első szám a szerkezetépítő csavar átmérője mm-ben megadva. Tehát ennyi millimétert tesz ki a csavar menetes szárának átmérője, vastagsága. A második szám a szerkezetépítő csavar hossza, szintén mm-ben megadva.


Raktáron megtalálható termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után kedvezményeket kaphatnak, amelyeket akár azonnal fel is használhatnak.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is. A regisztrált vásárlói fiók további előnyöket is rejt, fedezd fel őket!

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#árak #fill #bolt #50db #closed_menu #8mm #várható kiszállítás #megbízható bolt #mm-es #8 mm szerkezetépítő csavar #szerkezetépítő csavar lapos fejjel #szerkezetépítő csavar