Tányérfejű szerkezetépítő facsavarok - ácsszerkezeti csavarok

A facsavarok Toldija - a szerkezetépítő csavar

Hobbi célra, faszerkezetek erős kötéseinek kialakításához, vagy gépjárműbeálló építéséhez ennél a facsavarnál nem találsz jobbat. A szerkezetépítő ácsszerkezeti csavarok olyan erősen fogják tartani építményeid, amilyen erősen Toldi tartotta Buda felé a hatalmas szálfát.


28termék
 

Tányérfejű szerkezetépítő facsavar - ácsszerkezeti csavar

A kisebb szerelési munkálatokhoz már akár néhány egyszerűbb, PZ fejű facsavar is a segítségünkre lehet, de amennyiben nagyobb faszerkezeteket vagy építményeket szeretnénk elkészíteni, összefogatni, mindenképpen a speciális, tányérfejű facsavarokhoz kell fordulnunk.

Nem véletlen, hogy már külsejében is nagyban eltér az általános fához használt csavaroktól. Kialakításán egyből szembe tűnik nagy tányér feje, innen is ered a leggyakrabban használt neve: tányérfejű facsavar.

Emellett a szerkezetépítő facsavarokat sokan más néven ácsszerkezeti csavar elnevezéssel is illethetik. Mint oly sok szerszám és kötőelem esetében ezek a csavarok is onnan kapták ezt a nevüket, hogy az ácsmunkák során szükség volt erős kötéseikre, így hamar elterjedtek a köztudatban is.


De mitől is olyan erős és biztos tartású ez a facsavar változat?

Elsősorban a méretétől! Sokkal nagyobb és robusztusabb felépítésű, mint más facsavar fajták. Emellett kialakításuk teszi őket egyedivé és igazán erőssé. A csavartesten speciális vágó él van kialakítva, amelyek mellett még spirálisan elhelyezkedő maróbordák, a menet és a fej között pedig furatbővítő bordák is helyet kaptak. Ez a tökéletesre tervezett felépítés pedig erős kötések kialakítását teszik lehetővé.

Felhasználhatjuk őket fa oszlopszerkezetek, fából készült vázak, gépjárműbeállók készítésére, de a kreatívabbak barkácsolhatnak velük játszóházat, hintaállványt a kertbe, vagy titkos búvóhelyet egy nagy fa lombjába.

A szerkezetépítő facsavar tökéletes választás faszerkezetek felújításához és építéséhez is, hiszen erősen tartják össze a faanyagokat.

Fejük TORX behajtással rendelkezik, így amennyiben nincs hozzájuk megfelelő bit hegyed, rendeld meg egy úttal tőlünk azokat is a megfelelő darabszámban!


Szerkezetépítő csavar lapos fejjel

A szerkezetépítő csavar ugyan úgy, mint számtalan csavar típus két részből áll, ezek a menet és a fej. Online csavarbolt kínálatunkban is ezek alapján rendszerezve találhatod meg a szerkezetépítő facsavar változatokat a könnyebb eligazodás érdekében.

Lássuk is, hogy mit jelentenek ezek a számok, reméljük, hogy így megkönnyítjük a választást.

A faszerkezetépítő csavar nevében található első szám a szerkezetépítő csavar átmérője mm-ben megadva. Tehát ennyi millimétert tesz ki a csavar menetes szárának átmérője, vastagsága. A második szám a szerkezetépítő csavar hossza, szintén mm-ben megadva.


Darab vagy doboz?

Online barkácsboltunk kínálatában a csavarokat és szinte minden kötőelemet megvásárolhatsz nem csak dobozos, de darabos kiszerelésben is. Ennek köszönhetően nem kell több száz, esetenként több ezer darab csavart megrendelned feleslegesen munkáidhoz. Számold ki, hogy pontosan mennyire van szükséged, add le megrendelésed és mi pontosan annyi darab csavart küldünk el neked a csomagban!


Raktáron megtalálható termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után pontokat kapnak belső számlájukra, amelyet következő megrendeléseikhez használhatnak fel.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is. A regisztrált vásárlói fiók további előnyöket is rejt, fedezd fel őket!

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#árak #fill #bolt #50db #closed_menu #8mm #várható kiszállítás #megbízható bolt #mm-es #8 mm szerkezetépítő csavar #szerkezetépítő csavar lapos fejjel #szerkezetépítő csavar