Famenetes gipszkarton csavarok

A gipszkartonozás most már senki számára sem ördöngősség! Ezzel a nagyszerű anyaggal számtalan területen és felületen javíthatunk, alakíthatunk ki polcrendszereket, beugrókat, dizájnelemeket a házunkban, de az egyszerűbbnek mondható gipszkarton mennyezet létrehozása is elképzelhetetlen megfelelő minőségű gipszkarton táblák és gipszkarton csavarok nélkül. A famenetes gipszkarton csavar kifejezetten fa felületekhez való rögzítésekhez lett kifejlesztve. 


5termék15
8

Biztos tartás gipszkarton csavarral

A nagyobb, 70 mm hosszú, 4,2 mm átmérőjű ritka menetes gipszkarton csavarokat szintén fa alapokhoz való rögzítésekhez veheted igénybe az építkezés, felújítás alkalmával. Gipszkartonozási munkáidhoz válaszd ki a tökéletes csavarokat, és rendeld meg őket akár darabonként!

Raktáron (3011 darab)
12 Ft/darab
11 Ft/darab
Kezdete: 2021.12.02 Vége: 2021.12.04

25 mm hosszú, 3,5 mm átmérőjű ritka menetes gipszkarton csavar, amely fa alaphoz való rögzítésekhez lett kifejlesztve. Gipszkartonozási munkáidhoz válaszd ki a méretben tökéletes csavarokat, és rendeld meg őket akár darabonként! Nálunk nem kell teljes dobozzal rendelned!

Raktáron (1147 darab)

35 mm hosszú, 3,5 mm átmérőjű ritka menetes gipszkarton csavar, amely fa alaphoz való rögzítésekhez lett kifejlesztve. Gipszkartonozási munkáidhoz válaszd ki a méretben tökéletes csavarokat, és rendeld meg őket akár darabonként! Nálunk nem kell teljes dobozzal rendelned!

Raktáron (7241 darab)

45 mm hosszú, 3,5 mm átmérőjű ritka menetes gipszkarton csavar, amely fa alaphoz való rögzítésekhez lett kifejlesztve. Gipszkartonozási munkáidhoz válaszd ki a méretben tökéletes csavarokat, és rendeld meg őket akár darabonként! Nálunk nem kell teljes dobozzal rendelned!

Raktáron (10244 darab)

A nagyobb, 55 mm hosszú, 3,5 mm átmérőjű ritka menetes gipszkarton csavarokat szintén fa alapokhoz való rögzítésekhez veheted igénybe az építkezés, felújítás alkalmával. Gipszkartonozási munkáidhoz válaszd ki a tökéletes csavarokat, és rendeld meg őket akár darabonként!

Raktáron (4125 darab)
Szűrés
Gipszkartoncsavar hossza
 (mm)
25 mm - 70 mm
Gipszkartoncsavar átmérője
 (mm)
3 mm - 5 mm
Termék státusza