Kapupánt csavarok

A kapupánt csavarokat biztonsági csavaroknak is szokás nevezni. Hogy miért? Mert fejkialakításuk és funkciójuk miatt kívülről, a lapos fej felől nem bonthatóak, rögzítésük az anyag hátoldalán található meg, azt alátét és anya biztosítja. Éppen ezért előszeretettel használják garázskapuk, kerítéslécek felszereléséhez is. A kötőelemek és a rögzítéstechnikai elemek mind-mind megvásárolhatóak online barkácsboltunk kínálatából, mennyiségi megrendelés esetén pedig további kedvezményekben is részesülhetsz!


22termék 122

Kapupánt csavarok

A kapupánt csavarokat, ahogy nevük is mutatja a kapuk és az ajtók vasalatainak, faanyagainak rögzítésére találták ki.

A rögzítés belülről történik anyacsavarral és alátéttel. Az erős rögzítés kívülről, a csavarfej felől nem bontható, nem lehet szerszámokkal megfogni. A csavar testén a fej alatt egy négyszögletű felület található, amely megakadályozza az elfordulást, a csavar elforgását a megfeszítés közben.


Horganyzott kapupánt csavar többféle méretben

A kapupánt csavar horganyzott változatait többféle méretben vásárolhatod meg online barkácsboltunk kínálatából. A csavarok minden változata, úgy ezek a kapupánt csavarok és a hozzájuk méretben megfelelő anyák is megvásárolhatóak online barkácsboltunk kínálatából. Legyél akár a boltban, akár a villamoson, vagy állj sorban a postán, le tudod adni közben a megrendelésed online, egyszerűen!


Raktáron lévő termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (mail címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: 06706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuknál élvezhetik a törzsvásárlói rendszer előnyeit.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#cím #mail #név #din 603 #keresés #minket #kft #email #kapupánt csavarok #acél #horganyzott #kapupánt #jelenleg #érdekében #acél #anyával #termékek #email #jelenleg #termékek #email