Hatlapfejű metrikus csavarok

A hatlapfejű metrikus csavarok a rögzítéstechnikai elemek igen keresett és gyakran vásárolt termékei. Hogy miért ilyen elterjedtek? A megfelelő anya és alátét felhasználásával szinte bármilyen anyag összefogására használhatóak, horganyzott felületük pedig hosszú élettartamot és tartósságot eredményez. A metrikus kifejezés ennél a csavarnál nem a fej, hanem a csavartest kialakítására vonatkozik. Ezek a termékek olyan fém menetes csavarok, kötőelemek, amelyeket általános rögzítéstechnikai feladatokra használhatsz fel az ipar és az otthoni munkavégzés szinte minden területén!


37termék
 

Hatlapfejű metrikus csavarok

A metrikus menettel ellátott csavarok szabványait már 1989-ben kidolgozták. Ezeket a csavart típusokat sokan ismerhetik Whitworth-féle csavar néven is.

Sok esetben a metrikus csavarokat nem fix kötésekre tervezték és használják, hanem mozgásban lévő alkatrészek összeillesztéséhez.

Mindig fontos, hogy az összeillesztendő alkatrészek, anyagok méretéhez és vastagságához válasszunk csavarokat. Kínálatunkban a hatlapfejű metrikus csavarokat megtalálhatod többféle méretben, bármilyen munkafolyamathoz.

 

Hatlapfejű metrikus csavar

 

A hatlapfejű metrikus kötőelemek a kioldódással szemben biztosabb védelemmel rendelkező termékek, mivel erős kialakításuknak köszönhetően nagyobb nyomatékkal húzhatóak meg.

A hatlapfejű, metrikus menettel rendelkező horganyzott csavarok sokféle felhasználhatóságuk miatt elterjedtek az ipar és a gépészet mellett az általános háztartásokban is. Elláthatunk velük általános rögzítéstechnikai feladatokat is, így mindig jó, ha van belőlük néhány darab a szerszámos ládában.

A tökéletes rögzítést csakúgy, mint sok más kötőelem esetében a megfelelő anya és alátét kiválasztásával és használatával érhetjük el.

Amennyiben még nincs otthon ilyen csavarod és egyúttal meg szeretnéd rendelni a behajtásukhoz megfelelő kiegészítőket is, úgy ajánljuk figyelmedbe a több különböző méretet tartalmazó behajtó készletet hatlapfejű csavarokhoz.

A hatlapfejű metrikus csavar méretét a szokásos módon találhatod meg oldalunkon. Az első szám a csavar átmérője, a második szám a csavar hossza mm-ben megadva.

 

Raktáron lévő termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuknál élvezhetik a törzsvásárlói rendszer előnyeit.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#re mail #cím #hozzájárulok #kategóriák #bejelentkezés #cikkszám #keresés #re email #iso #5.6 #jelentkezzen #rozsdamentes #telefon 36 #oldal 8.8 #din 933 #minőség #kategóriák #re email #kövessen minket #email #raktáron #raktáron #raktáron #10.9 #jelentkezzen #rozsdamentes #jelentkezzen #8.8 #csavar #hatlapfejű #horganyzott #din #hatlapfejű metrikus #din 933 #hatlapfejű metrikus csavarok #stb