Hatlapfejű metrikus csavarok

A hatlapfejű metrikus csavarok a rögzítéstechnikai elemek igen keresett és gyakran vásárolt termékei. Hogy miért ilyen elterjedtek? A megfelelő anya és alátét felhasználásával szinte bármilyen anyag összefogására használhatóak, horganyzott felületük pedig hosszú élettartamot és tartósságot eredményez. A metrikus kifejezés ennél a csavarnál nem a fej, hanem a csavartest kialakítására vonatkozik. Ezek a termékek olyan fém menetes csavarok, kötőelemek, amelyeket általános rögzítéstechnikai feladatokra használhatsz fel az ipar és az otthoni munkavégzés szinte minden területén!


A hatlapfejű metrikus csavarok nagyobb, 12*100 mm-es képviselőivel még erősebb rögzítéseket érhetsz el munkáid során. Ne feledd, nálunk darabosan is megrendelheted a szükséges rögzítéstechnikai elemeket és a telepítésükhöz szükséges szerzsámokat is!

Raktáron (66 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok nagyobb, 12*30 mm-es képviselőivel még erősebb rögzítéseket érhetsz el munkáid során. Ne feledd, nálunk darabosan is megrendelheted a szükséges rögzítéstechnikai elemeket és a telepítésükhöz szükséges szerzsámokat is!

Raktáron (111 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok nagyobb, 12*40 mm-es képviselőivel még erősebb rögzítéseket érhetsz el munkáid során. Ne feledd, nálunk darabosan is megrendelheted a szükséges rögzítéstechnikai elemeket és a telepítésükhöz szükséges szerzsámokat is!

Raktáron (120 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok nagyobb, 12*50 mm-es képviselőivel még erősebb rögzítéseket érhetsz el munkáid során. Ne feledd, nálunk darabosan is megrendelheted a szükséges rögzítéstechnikai elemeket és a telepítésükhöz szükséges szerzsámokat is!

Raktáron (85 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok nagyobb, 12*60 mm-es képviselőivel még erősebb rögzítéseket érhetsz el munkáid során. Ne feledd, nálunk darabosan is megrendelheted a szükséges rögzítéstechnikai elemeket és a telepítésükhöz szükséges szerzsámokat is!

Raktáron (88 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok nagyobb, 12*80 mm-es képviselőivel még erősebb rögzítéseket érhetsz el munkáid során. Ne feledd, nálunk darabosan is megrendelheted a szükséges rögzítéstechnikai elemeket és a telepítésükhöz szükséges szerzsámokat is!

Raktáron (74 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok nagyobb, 16*40 mm-es képviselőivel még erősebb rögzítéseket érhetsz el munkáid során. Ne feledd, nálunk darabosan is megrendelheted a szükséges rögzítéstechnikai elemeket és a telepítésükhöz szükséges szerzsámokat is!

Raktáron (50 darab)
131 Ft/darab

A hatlapfejű metrikus csavarok nagyobb, 16*60 mm-es képviselőivel még erősebb rögzítéseket érhetsz el munkáid során. Ne feledd, nálunk darabosan is megrendelheted a szükséges rögzítéstechnikai elemeket és a telepítésükhöz szükséges szerzsámokat is!

Raktáron (99 darab)
168 Ft/darab

A hatlapfejű metrikus csavarok nagyobb, 16*80 mm-es képviselőivel még erősebb rögzítéseket érhetsz el munkáid során. Ne feledd, nálunk darabosan is megrendelheted a szükséges rögzítéstechnikai elemeket és a telepítésükhöz szükséges szerzsámokat is!

Raktáron (37 darab)
206 Ft/darab

A hatlapfejű metrikus csavarok rendkívül elterjedtek az ipartól kezdve egészen a háztartási felhasználásig. Ha neked még nincs belőle otthon, vagy munkáidhoz speciálisan hatlapfejű fémmenetes kötőelemekre van szükséged, akkor vásárold meg ezt a 5*20 mm-es csavart online üzletünkben a hét bármely napján!

Raktáron (340 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok rendkívül elterjedtek az ipartól kezdve egészen a háztartási felhasználásig. Ha neked még nincs belőle otthon, vagy munkáidhoz speciálisan hatlapfejű fémmenetes kötőelemekre van szükséged, akkor vásárold meg ezt a 5*40 mm-es csavart online üzletünkben a hét bármely napján!

Raktáron (219 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok rendkívül elterjedtek az ipartól kezdve egészen a háztartási felhasználásig. Ha neked még nincs belőle otthon, vagy munkáidhoz speciálisan hatlapfejű fémmenetes kötőelemekre van szükséged, akkor vásárold meg ezt a 6*100 mm-es csavart online üzletünkben a hét bármely napján!

Raktáron (162 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok rendkívül elterjedtek az ipartól kezdve egészen a háztartási felhasználásig. Ha neked még nincs belőle otthon, vagy munkáidhoz speciálisan hatlapfejű fémmenetes kötőelemekre van szükséged, akkor vásárold meg ezt a 6*16 mm-es csavart online üzletünkben a hét bármely napján!

Raktáron (1182 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok rendkívül elterjedtek az ipartól kezdve egészen a háztartási felhasználásig. Ha neked még nincs belőle otthon, vagy munkáidhoz speciálisan hatlapfejű fémmenetes kötőelemekre van szükséged, akkor vásárold meg ezt a 6*20 mm-es csavart online üzletünkben a hét bármely napján!

Raktáron (730 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok rendkívül elterjedtek az ipartól kezdve egészen a háztartási felhasználásig. Ha neked még nincs belőle otthon, vagy munkáidhoz speciálisan hatlapfejű fémmenetes kötőelemekre van szükséged, akkor vásárold meg ezt a 6*30 mm-es csavart online üzletünkben a hét bármely napján!

Raktáron (267 darab)

A hatlapfejű metrikus csavarok rendkívül elterjedtek az ipartól kezdve egészen a háztartási felhasználásig. Ha neked még nincs belőle otthon, vagy munkáidhoz speciálisan hatlapfejű fémmenetes kötőelemekre van szükséged, akkor vásárold meg ezt a 6*40 mm-es csavart online üzletünkben a hét bármely napján!

Raktáron (93 darab)
 

Hatlapfejű metrikus csavarok

A metrikus menettel ellátott csavarok szabványait már 1989-ben kidolgozták. Ezeket a csavart típusokat sokan ismerhetik Whitworth-féle csavar néven is.

Sok esetben a metrikus csavarokat nem fix kötésekre tervezték és használják, hanem mozgásban lévő alkatrészek összeillesztéséhez.

Mindig fontos, hogy az összeillesztendő alkatrészek, anyagok méretéhez és vastagságához válasszunk csavarokat. Kínálatunkban a hatlapfejű metrikus csavarokat megtalálhatod többféle méretben, bármilyen munkafolyamathoz.

A hatlapfejű metrikus kötőelemek a kioldódással szemben biztosabb védelemmel rendelkező termékek, mivel erős kialakításuknak köszönhetően nagyobb nyomatékkal húzhatóak meg.

A hatlapfejű, metrikus menettel rendelkező horganyzott csavarok sokféle felhasználhatóságuk miatt elterjedtek az ipar és a gépészet mellett az általános háztartásokban is. Elláthatunk velük általános rögzítéstechnikai feladatokat is, így mindig jó, ha van belőlük néhány darab a szerszámos ládában.

A tökéletes rögzítést csakúgy, mint sok más kötőelem esetében a megfelelő anya és alátét kiválasztásával és használatával érhetjük el.

Amennyiben még nincs otthon ilyen csavarod és egyúttal meg szeretnéd rendelni a behajtásukhoz megfelelő kiegészítőket is, úgy ajánljuk figyelmedbe a több különböző méretet tartalmazó behajtó készletet hatlapfejű csavarokhoz.


Raktáron lévő termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat telefon: +36706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után pontokat kapnak belső számlájukra, amelyet következő megrendeléseikhez használhatnak fel.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Kövess minket Facebookon, Instagramon és TikTokon is!

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#re mail #cím #hozzájárulok #kategóriák #bejelentkezés #cikkszám #keresés #re email #iso #5.6 #jelentkezzen #rozsdamentes #telefon 36 #oldal 8.8 #din 933 #minőség #kategóriák #re email #kövessen minket #email #raktáron #raktáron #raktáron #10.9 #jelentkezzen #rozsdamentes #jelentkezzen #8.8 #csavar #hatlapfejű #horganyzott #din #hatlapfejű metrikus #din 933 #hatlapfejű metrikus csavarok
Szűrés
Hatlapfejű metrikus csavar átmérője
 (mm)
5 mm - 16 mm
Hatlapfejű metrikus csavar hossza
 (mm)
16 mm - 120 mm
Termék státusza