Ászokcsavarok - tőcsavarok

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar termékek alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Elsődlegesen a fürdőszobában szokták őket használni, de a pincében, kamrában vagy melléképületekben való munkavégzés során is jó hasznát veheted. Vásárold meg a szükséges mennyiségben! Nálunk nem kell teljes dobozzal venned, akár 1 darabot is megrendelhetsz!


12termék112
7

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x100mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (46 darab)
45 Ft/darab
42 Ft/darab
Kezdete: 2021.11.29 Vége: 2021.12.05

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 10x120mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (77 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 10x180mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (71 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x120mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (247 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x140mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (100 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x160mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (133 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x180mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (100 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x200mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (168 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x300mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (101 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x60mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (194 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x80mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (39 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x250mm-es fa-fém tőcsavart.

Nincs raktáron
Nincs raktáron

Ászokcsavarok - tőcsavarok

Fa-fém tőcsavar speciális kialakítással

Az általános rögzítéstechnikai feladatok ellátására is tökéletes alkalmas tőcsavarok az ipar szinte minden területén megállják a helyüket. Mindazonáltal legfőbb funkciójuk a csőbilincsek betonhoz vagy tégla falazathoz való rögzítése.

A speciálisan kialakított ászokcsavar könnyen felismerhető, biztos, hogy nem fogod összekeverni egyik másik csavarral sem a szerszámos ládádban. Hogy miért nem? Mert két menete van, azaz kétvégű csavar.

Az egyik vége egy facsavar menet, a másik fele pedig egy metrikus, fém menet. Ezt a két eltérő menetes részt köti össze egy hatlapú szakasz középen.

 

Mire jó a tőcsavar?

Rögzíthetsz vele kapaszkodókat raktárban, mosdótálakat a mosdóban vagy a fürdőszobában, vagy csőbilincsekkel kiegészítve remek elemei csövek tartószerkezeti egységeinek is.

A tőcsavar sokoldalúan felhasználható szerelési munkáknál, amellett, hogy ez a termék teszi lehetővé a legegyszerűbb és leggyorsabb felfogatását a csőbilincseknek. Csőhálózatok tartószerkezeti kiépítésénél is használd bátran!

 

Fa és fémmenetes szár

 

A fa-fém menetes ászokcsavar műanyag dűbelekkel, tiplikkel párosítva közvetlenül a falba is lehet rögzíteni. A telepítéshez segítségedre lesz a beépített torx, hatszög a két menetes között.

A legtöbb csőszereléssel foglalkozó szakember kelléktárában biztos, hogy megtalálható, de a mindennapi barkácsmesterek is jó hasznát veszik ezeknek a villáskulccsal a falba csavarható ászokcsavar változatoknak. A betekerés után, további rögzítést és stabilitást plusz anya felhelyezésével érhetsz el. rögzítendő elem ezután egy anyával biztosítható.

A horganyzott mosdórögzítő csavarnak is nevezett kötőelemet szűk helyeken is lehetséges használni, mivel formájából és tulajdonságaiból adódóan megkönnyíti a munkavégzést.

 

Fa-fém ászokcsavar: kétféle menet

 

A fa-, és fémmenetes csavart hatlap és TORX (T25) behajtással is ellátták, így a telepítése többféle eszközzel is biztosítható.

Ászokcsavaros kötést úgy alkalmazunk, hogy a menetes zsákfuratba hajtjuk az ászokcsavart, majd alátéttel, anyával hozzuk létre a csavarkötést.

Amennyiben ki kellene hajtani a foglalatból, úgy ellenanyával vagy tőcsavarkihajtó szerszámmal lehetséges ezt megtenni.

Mosdótálcák, kapaszkodók rögzítésére, vagy csőbilinccsel kiegészülve csövek tartószerkezeti egységeként használható 8x60 mm-es kétmenetes (fa-fém) csavar.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra.
#180 #200 #műszaki #hírlevél #mail #telefon #anyag #100 #cikkszám #áfa #fa-fém menet #ászokcsavar #horganyzott #áfa #ászokcsavarok #acél #torx #termék #található #termékek #100 #információk #mail #telefon #200 #180 #2021 #ászokcsavarok tőcsavarok #ászokcsavar #acél
Szűrés
Ászokcsavar átmérője
 (mm)
8 mm - 10 mm
Ászokcsavar hossza
 (mm)
60 mm - 300 mm
Termék státusza