8x250 fa-fém tőcsavar (ászokcsavar)

8*250 ászokcsavar (fa + fém tőcsavar)
8*250 ászokcsavar (fa + fém tőcsavar)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x250mm-es fa-fém tőcsavart.

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-6 munkanap
Nincs raktáron
115 Ft/darab
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 5,8 Ft
Mennyiségi kedvezmény
200+  darab
-10 %
103,5 Ft/darab
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Ászokcsavarok - tőcsavarok

Speciális dupla menetes 8x250 mm-es fa-fém tőcsavar

Az ászokcsavarokkal minden hobbi barkácsoló is nagy ász lehet! Ha általános rögzítéstechnikai feladatokat szeretnél ellátni nehezen hozzáférhető helyeken, vagy csőrendszereket telepítenél megfelelő tartóelemekkel, akkor is jó választás ennek a dupla menetű tőcsavarnak a használata. 

 

Mire lehet használni a tőcsavar változatokat?

 

Mint minden speciális és hagyományos csavarnak, úgy az ászokcsavarnak is annyi féle felhasználási módja létezik, amennyit csak szeretnénk, csak a képzeletünkön múlik, hogy hova rögzítünk vele.

 

Mindazonáltal talán a legismertebb és legszélesebb körben elterjedt alkalmazása a csőbilincsek betonhoz vagy tégla falazathoz való csatolásában rejlik. 

Az ászokcsavar könnyen felismerhető, biztos, hogy nem fogod öszekeverni más csavarfajtákkal! A könnyű megkülönböztethetőséget kétvégűsége adja, azaz az a kialakítás, ami lehetővé teszi, hogy mind két végén két különböző menete van. 

 

Az egyik vége egy facsavar menet, a másik fele pedig egy metrikus, fém menet. Ezt a két eltérő menetes részt köti össze egy hatlapú szakasz középen.

 

A fa-fém menetes ászokcsavar műanyag dűbelekkel, tiplikkel párosítva közvetlenül a falba is lehet rögzíteni. A telepítéshez segítségedre lesz a beépített torx, hatszög a két menetes között.

 

A fa-, és fémmenetes csavart hatlap és TORX (T25) behajtással is ellátták, így a telepítése többféle eszközzel is biztosítható.

 

Rögzíthetsz vele kapaszkodókat raktárban, mosdótálakat a mosdóban vagy a fürdőszobában, vagy csőbilincsekkel kiegészítve remek elemei csövek tartószerkezeti egységeinek is. 

 

Fa és fémmenetes szár

 

 

A legtöbb csőszereléssel foglalkozó szakember kelléktárában biztos, hogy megtalálható, de a mindennapi barkácsmesterek is jó hasznát veszik ezeknek a villáskulccsal a falba csavarható ászokcsavar változatoknak. A betekerés után, további rögzítést és stabilitást plusz anya felhelyezésével érhetsz el. rögzítendő elem ezután egy anyával biztosítható.

 

 

Fa-fém ászokcsavar: kétféle menet - egyszerű behajtás 

 

A horganyzott mosdórögzítő csavarnak is nevezett kötőelemet szűk helyeken is lehetséges használni, mivel formájából és tulajdonságaiból adódóan megkönnyíti a munkavégzést.

Adatok
Ászokcsavar átmérője
8 mm
Ászokcsavar hossza
250 mm
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!