Ászokcsavarok

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar termékek alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelheted vele a nehezen hozzáférhető helyekre is mosdótáladat, rögzíthetsz velük kapaszkodókat, de a megfelelő méretű csőbilincseket választva csövek tartószerkezeti egységeinek is remekül megfelelnek! Ne feledd! Nálunk nem kell teljes dobozzal vásárolnod, darbosan is megrendelheted csavarjainkat! 


12termék112

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 10x120mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (145 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 10x180mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (85 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x100mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (210 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x120mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (200 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x140mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (107 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x160mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (79 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x180mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (112 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x200mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (88 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x250mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (118 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x300mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (126 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x60mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (125 darab)

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 8x80mm-es fa-fém tőcsavart.

Raktáron (200 darab)
Szűrés
Ászokcsavar átmérője
 (mm)
8 mm - 10 mm
Ászokcsavar hossza
 (mm)
60 mm - 300 mm
Termék státusza