10*120 ászokcsavar (fa + fém tőcsavar)
10x120 fa-fém tőcsavar (ászokcsavar)
75 Ft

10x120 fa-fém tőcsavar (ászokcsavar)

75 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.04.25
Ászokcsavar átmérője
Ászokcsavar hossza
Vágóéllel
Csavar anyaga
75 Ft/darab
darab
Raktáron
Várható kiszállítás 2024.04.25
Saját raktárról, azonnal
100 darab

Az ászokcsavar, vagy más néven fa-fém tőcsavar alapvető fontosságúak az építkezéseknél, lakásfelújításoknál. Felszerelhetsz velük mosdótálcákat, kapaszkodókat, de csövek tartószerkezeti egységeként is felhasználhatod a 10x120mm-es fa-fém tőcsavart.

Erre is szükséged lehet
Részletek

Ászokcsavarok - tőcsavarok

Speciális dupla menetes 10x120 mm-es fa-fém tőcsavar

Az ászokcsavarokkal minden hobbi barkácsoló is nagy ász lehet! Ha általános rögzítéstechnikai feladatokat szeretnél ellátni nehezen hozzáférhető helyeken, vagy csőrendszereket telepítenél megfelelő tartóelemekkel, akkor is jó választás ennek a dupla menetű tőcsavarnak a használata. 

 

Mire lehet használni a tőcsavar változatokat?

 

Mint minden speciális és hagyományos csavarnak, úgy az ászokcsavarnak is annyi féle felhasználási módja létezik, amennyit csak szeretnénk, csak a képzeletünkön múlik, hogy hova rögzítünk vele.

 

Mindazonáltal talán a legismertebb és legszélesebb körben elterjedt alkalmazása a csőbilincsek betonhoz vagy tégla falazathoz való csatolásában rejlik. 

Az ászokcsavar könnyen felismerhető, biztos, hogy nem fogod öszekeverni más csavarfajtákkal! A könnyű megkülönböztethetőséget kétvégűsége adja, azaz az a kialakítás, ami lehetővé teszi, hogy mind két végén két különböző menete van. 

 

Az egyik vége egy facsavar menet, a másik fele pedig egy metrikus, fém menet. Ezt a két eltérő menetes részt köti össze egy hatlapú szakasz középen.

 

A fa-fém menetes ászokcsavar műanyag dűbelekkel, tiplikkel párosítva közvetlenül a falba is lehet rögzíteni. A telepítéshez segítségedre lesz a beépített torx, hatszög a két menetes között.

 

A fa-, és fémmenetes csavart hatlap és TORX (T25) behajtással is ellátták, így a telepítése többféle eszközzel is biztosítható.

 

Rögzíthetsz vele kapaszkodókat raktárban, mosdótálakat a mosdóban vagy a fürdőszobában, vagy csőbilincsekkel kiegészítve remek elemei csövek tartószerkezeti egységeinek is. 

 

Fa és fémmenetes szár

 

 

A legtöbb csőszereléssel foglalkozó szakember kelléktárában biztos, hogy megtalálható, de a mindennapi barkácsmesterek is jó hasznát veszik ezeknek a villáskulccsal a falba csavarható ászokcsavar változatoknak. A betekerés után, további rögzítést és stabilitást plusz anya felhelyezésével érhetsz el. rögzítendő elem ezután egy anyával biztosítható.

 

 

Fa-fém ászokcsavar: kétféle menet - egyszerű behajtás 

 

A horganyzott mosdórögzítő csavarnak is nevezett kötőelemet szűk helyeken is lehetséges használni, mivel formájából és tulajdonságaiból adódóan megkönnyíti a munkavégzést.

 


---

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minden termékünknél általunk készített, valós fotók álljanak rendelkezésre vásárlóinknak. Ezzel szeretnénk segíteni a döntés és a vásárlás folyamatában. Mindazonáltal előfordulhatnak olyan esetek, amikor a különböző gyártók a képeken szereplő termékeket előzetes jelzés nélkül megváltoztatják, vagy más színben küldik meg számunkra. Kérjük, amennyiben számodra fontos, hogy egy árucikk pontosan milyen színű, meddig menetes a szára, milyen anyagból készült, vagy a szélétől hány milliméterrel található egy lyuk, akkor megrendelésed leadása előtt vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

Adatok
Ászokcsavar átmérője:
10 mm
Ászokcsavar hossza:
120 mm
Vágóéllel:
Nem
Csavar anyaga:
Horganyzott acél
Min. rendelhető mennyiség:
100 darab
Választható mennyiségek:
100 darab, 200 darab, 300 darab, 400 darab, ...
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!