FORTUM bitdugófejek

Tudtad? Az acél ötvözetből készült Fortum bitdugófejek matt króm bevonattal készülnek, így a kiemelkedően jó anyagnak köszönhetően igazi profi munkát végezhetsz. A gyorsabb csavar behajtás a Fortum bitdugófejnél kezdődik. Nézz szét nálunk és válaszd a szükséges termékeket. Amennyiben másra is szükséged van, úgy nézz szét a kategóriák között, vagy használd az oldal tetején található okos árukereső lehetőséget!


16termék 116

A Fortum vállalat

 

A jelentős tapasztalattal rendelkező csehországi Fortum vállalat a minőségi szerszámok közismert gyártója. Minden termékük tesztelés után kerül forgalomba, így biztos kiváló minőséget vásárol az, aki a Fortum márka mellett dönt. Ismerkedj meg most a bitdugófejekkel!

 

Fortum bitdugófejek

 

A kiváló bitdugófejek 61crv5 króm - vanádium acél ötvözetből készültek, mattkróm bevonattal. A nagy igénybevételnél roppant megbízható Fortum bitdugófejek a legjobb társaid lesznek munkád során, mindig számíthatsz rájuk! Strapabíró, hosszan tartó munkálatokra is kiválóan alkalmasak. A jelentősen igénybevett szerszámrészeknél S2 acélból gyártja a vállalat a termékeit. Torx, imbusz bitdugófej különböző méretekben is elérhető oldalunkon.

 

Hasonló termékek a Fortum bitdugófejek mellett

 

A Mentool.hu oldalán minden barkácsoláshoz szükséges termék megtalálható. Legyen szó a Fortum márkával fémjelzett termékekről, vagy más gyártók termékeiről, itt biztosan minőséget találsz. Gyorsan szükséged lenne valamire a barkácsoláshoz? Ugorj fel a www.mentool.hu-ra és keresd meg a szükséges terméket, majd helyezd kosárba. A vásárlói vélemények számunkra is fontosak! Ha meg vagy velünk elégedve, vagy úgy látod, hogy valamin változtatnunk szükséges, akkor írd meg nekünk. Számunkra a vásárló az első!

 

Egy lehetőség a vélemény nyilvánításra

 

Véleményünk szerint a vásárlók értékelése a leghitelesebb visszajelzés mindenki számára. Mérvadó lehet a következő vásárló számára a döntés meghozatalában és nekünk is segítségül szolgál a szolgáltatások és termékek fejlesztésénél. Éppen ezért, ha van annyi időd, kérjük, ne ugord át az értékelés menünket, segítsd a következő vásárlókat is a döntésben!

 

Termék információk

 

Folyamatosan arra törekszünk, hogy minden termék oldalán olvasható legyenek a termékekkel kapcsolatos információk (műszaki adatok, raktáron elérhető készlet, cikkszám, stb). Igyekszünk hasznos, gyakorlati tippeket is adni a felhasználáshoz, első beüzemeléshez. Bármi további kérdésed lenne, keress minket elérhetőségek egyikén.

 

Vásárlói fiók létrehozása

 

Nyilván azt kérdezed, hogy milyen előnnyel jár a vásárlói fiók regisztráció. Ami nagyon fontos lehet számodra, hogy ingyenes. Mindemellett megtekintheted és nyomon követheted a rendeléseidet, kedvencekhez adhatod az egy másik alkalommal megvásárolni kívánt termékeket. Figyelemmel követheted egyéni kedvezményeidet és ajánlataidat!

 

Szállítási információk - kéziszerszámok

 

Mikor kapom meg a vásárolt terméket? Talán ez a kérdés foglalkoztatja a legtöbb embert, miután leadta a rendelését. Amennyiben segíted azzal a munkánkat, hogy még a délelőtti órákban leadod a rendelésed, és minden termék megtalálható raktárunkban, akkor akár már másnap fel tudjuk adni csomagodat, amennyiben az munkanapra esik. Jól hangzik, ugye? Természetesen személyes átvételre is van lehetőséged, amennyiben számodra ez a legjobb opció!