Oldalcsípő fogók

Minden jó mesterember és minden lelkes kezdő barkácsolni vágyó vágyik arra, hogy az adott feladathoz megfelelő méretű és minőségű kézi szerszámok legyenek segítségére. Természetesen a legtöbb szerszám esetében ma már beszerezhetőek elektromos vagy akkumulátoros változatok is, de valljuk be, ezek nem minden helyzetben alkalmazhatóak akkor, ha nincs áramforrás a közelben vagy szűk helyeken kell hozzáférni a munkaanyaghoz. Nálunk a legkülönbözőbb felhasználási területű és fajtájú fogókat is megvásárolhatod egy helyen! Oldalcsípő fogók

A legmindennapibb és sokszor legkézenfekvőbb megoldások, a kedvező árakról nem is beszélve, a kézi szerszámok.


Oldalcsípő fogó

Az oldalcsípő fogó az egyike azoknak a kézi szerszámoknak, amelyekre szinte minden alkalommal támaszkodhat az ember. Könnyű felismerni, könnyű használni a mindennapi életben és profi munkákhoz is.

A csípőfogók több különböző méretben kaphatóak, így mindenki kiválaszthatja a számára legideálisabbat. Nem mindig feltétlenül az a jó, ha a legnagyobbat, vagy a legkisebbet vesszük, mindig gondolkodjunk kicsit előre és mérlegeljük a felhasználás körét mielőtt a talicskába helyezzük a terméket.

Az oldalcsípő fogó fő feladata a kábelek megfelelő hosszúságra való vágása. A különböző kábeleket könnyen és gyorsan vághatjuk el a kívánt helyeken ezekkel az éles és kemény pengével rendelkező fogó fajtákkal.

Az éles és kemény penge alap követelmény, hiszen a kábelben futó fémdrótok könnyen meggyengíthetik vagy csorbíthatják az egyéb szerszámokat, amennyiben nem a megfelelőt választjuk.

Az oldalcsípő fogóval nem csak kábeleket, de drótokat, vékonyabb huzalokat is elvághatunk, darabolhatunk.


Extol és FORTUM oldalcsípő fogó - több méret

Oldalunkon 160 mm-es, 180 mm-es és 200 mm-es oldalcsípő fogó is rendelhető az elvégzendő munka vagy munkafolyamat szükségessége tekintetében.

Az Extol és a Fortum gyártók minőségi kézi szerszámokat biztosítanak kedvező árakon akár mindennapi felhasználáshoz is.


Valós raktárkészlet

Oldalunkon minden esetben igyekszünk a pontos raktárkészletet feltüntetni minden termék esetében. Amennyiben egy termékből 0 db van raktáron, úgy neve mellett a ,,rendelhető" kifejezést találod. Az éppen raktáron lévő készlet mennyiségének jelölését a termék neve alatt vagy mellett találhatod meg darabszámban megadva.

Oldalunkon az oldalcsípő fogó változatok mellett a kombinált fogó, rabitz fogó, harapó fogó, csőfogó, vízpumpa fogó és egyéb kábelvágó, blankoló fogó változatok is megtalálhatóak a szerszámok/kézi szerszámok kategóriák alatt.

Új szerszám vásárlásakor keress rá a Mentool.hu oldalunkra. Folyamatosan újabb és újabb akciókkal várunk vissza, hogy biztosan a legjobb ajánlatokkal tudjunk kedveskedni megrendelőinknek!

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, tel: 06706358665)

Ha a termékeket már a kosárba helyezted, akkor nincs más teendőd, mint az oldal tetején a talicskára (kosár) kattintani és véglegesíteni a megrendelésed. Ennyire egyszerű!

A továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#műszerész oldalcsípő fogó #990 ft #bruttó #125 mm #extol #kiszállítás #hírlevelünkre #mini #ingyen #rendezés #hajlított #gyorsan #ingyenes #akár #mail #iratkozzon #kft #telefon #hozzájárulok #180 #rugós #alábbi #név #acél #történő #oldalon #kérdése #során #100 #acél #történő #125 #180 #2021 #hozzájárulok #telefon #oldal #mail #ingyenes #akár #hírlevelünkre #kategóriák #kiszállítás #méret #extol #terméket #termékek