Vízpumpa fogók

A felnőtté válás és a saját ingatlan vásárlása számtalan útvesztőt tartogat. Lehetünk akár 18, akár 36 évesek, amikor birtokba vesszük első, saját fenntartású lakásunkat vagy házunkat fontos tudnunk, hogy nem létezhetünk benne megfelelő kézi szerszámok vásárlása nélkül. Tudjuk, tudjuk, majd hívjuk a szerelőt. A szakemberek kihívása azonban sokszor nem csak drága és időigényes folyamat, de számtalan olyan eset van, amikor nem is indokolt a szakikat zaklatni egy-egy problémával. A legfontosabb kézi szerszámokat megtalálhatod a kategóriában, most pedig bemutatjuk Neked a vízpumpa fogókat, amelyekkel számtalan felmerülő problémát egszerűen megoldhatsz.Vízpumpa fogók

 

A vízpumpa fogó az a szerszám, amellyel leggyakrabban a vízszerelők és csőszerelők találkoznak. Elsődleges feladtai között tartják számon a vízszerelési alkatrészek és szerelvények rögzítését, de természetesen számtalan más feladatra is alkalmas lehet.

A vízpumpa fogók nagy előnye, hogy a fejük, mint egy olló szétnyitható és a benne található állítható szerkezet segítségével különböző méretekben rögzíthető. Ennek a lehetőségnek köszönhetően egy szerszámmal több különböző méretű szerelvény szerelése is elvégezhető, a szorítások pontosak és erősek lesznek.

Csakúgy, mint minden kéziszerszám és szerszám esetében, úgy a vízpumpa fogók területén is többféle gyártó több különböző méretű terméke szerezhető be. Ennek a sokrétűségnek köszönhetően mindenki eldöntheti, hogy neki mennyire profi, milyen méretű és kialakítású szerszám a legkézenfekvőbb.

de a barkácsolók is hálásak a létezésükért, amikor csöveket szerelnek, rájuk szerelvényeket rögzítenek


Vízpumpa fogó több méretben

 

A vízpumpa fogó azonban nem csak a vízszerelők és csőszerelvényekkel dolgozó szakemberek mindennapjait könnyíti meg. Nagy visszatérők a divatba a steampunk és industrial lámpák és egyéb otthoni kiegészítők. Sajnos, nem sajnos a boltok polcain elérhető termékek ára nagyon borsos, de ezeket az otthonunkban igen jól mutatót darabokat saját magunk is elkészíthetjük.


Raktáron található termékek

 

Nálunk mindig jól látszik, hogy egy termék a vásárlás pillanatában megtalálható-e raktárunkban. Igen, amennyiben a kiszemelt árucikk neve mellett zöld pipát látsz és a darabszám elegendő számodra, úgy nyugodtan megrendelheted őket, ezek már abban a pillanatban magyarországi rakátrunk polcain pihennek. Amennyiben munkanapokon 12 óráig leadod megrendelésed, akár már másnap kezdheted is a munkát! Így a szállítási idő akár 1 munkanap is lehet. Jól hangzik, ugye?

Oldalunkon nagy figyelmet szentelünk a termékek áttekinthetőségének és a rendezés megkönnyítésének. Éppen ezért okos keresőnk segítségével könnyen kereshetsz a termék kategóriák, blogcikkek és termékek között, sőt, akár gyártó alapján is beállíthatod a szűrést.

További segítségre van szükséged? Nem vagy biztos benne, hogy melyik terméket keresed? Hiányosak az információk? Vedd fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálat elérhetőségeink egyikén.

#FT ÁFA #190 #2022 #HOZZÁJÁRULOK #KFT #MINDEN JOG FENNTARTVA #TOOLS #SZŰRÉS #250 #IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE #YATO #SZIGETELT #MAIL #KEZELJE