Extol Lady

Az Extol, a népszerű szerszámokat és szerszámgépeket, kiegészítőket gyártó vállalat kifejezetten hölgyeknek készült szerszámcsaláddal rukkolt elő. Ez az Extol Lady, amely azoknak a hölgyeknek készült, akik szeretnek szerelni, barkácsolni, javítani, szeretik a DIY feladatokat és ezeket igazán csajosan tennék meg, rózsaszín szerszámokkal. Természetesen a csajos színt kedvelőknek sem kell lemondaniuk az Extol minőségről és a jól használható szerszámokról, szerszámgépekről. Nézz körül Extol Lady kínálatunkban és válaszd ki kedvenceidet magadnak vagy lepd meg vele életed nőit!Extol lady szerszámok

 

Kezdjük is rögtön az elején. Ha alapvető szerszámokat keresel, akkor a kedvező árú 23 db-os szerszámkészlet lesz számodra a tökéletes választás. Ebben a készlet változatban minden megtalálható, ami egy egyszerűbb otthoni szereléshez szükséges. Találsz benne dugókulcsokat, 1/4"-os mágneses csavarhúzó markolatot, amelyet bitekkel és dugókulcsokkal is használhatsz. Sőt, vannak benne adapterek dugókulcsokhoz, bit befogó is. Természetesen az otthonokban leggyakrabban használt fogók (kombinált és oldalcsípő fogó) és csavarhúzók is megtalálhatóak a készletben. Az elemlámpa és a mérőszalag pedig szintén helyet kapott ebben a praktikusan, zipzárral zárható szövet táskában.

A táska tehát nem csak sok-sok hasznos terméket tartalmaz, de könnyen tárolható, ennek köszönhetően pedig megbízható módon találhatod meg benne mindig a szükséges eszközöket.

 

Extol Lady szerszámkészlet és szerszámgépek

 

A szerszámkészletek mellett nem feledkezhetünk meg a szerszámgépekről sem. Senkinek sem lehet teljes a készlete egy minőségi fúró-csavarozó gép nélkül. A fúró csavarozókat megtalálhatod többféle változatban is oldalunkon. Ráadásul a gépekhez a legnépszerűbb kiegészítőket is elküldjük számodra. Nézd meg a kiválasztott termék leírásában a részleteket! Amennyiben megrendeled a terméket, úgy a csomag tartalmát fogják képezni a garancia érvényesítéséhez szükséges iratok is.

 

Extol lady rózsaszín termékek

 

A fentiekből is láthatod, hogy az Extol az Extol lady szerszámok és szerszámkészletek kiadásával olyan eszközöket hozott be a piacra, amelyek speciálisan női felhasználók számára lettek tervezve és kifejlesztve. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne használhatná őket bárki, aki szeretné élvezni a kialakításukból származó előnyöket.

Ha könnyű súlyú, ergonomikusra tervezett, könnyen kezelhető és tárolható készleteket, szerszámokat keresel, akkor megéri körülnézni az Extol premium és Extol Craft szerszámai mellett az Extol lady háza táján is.

A háztartási és apróbb barkácsolási munkákhoz tökéletes megoldást nyújtanak ezek a kiegészítők. Azok is biztonsággal használhatják őket, akik még csak most kezdenek ismerkedni a szerszámok világával.

Az Extol lady termékcsaládba tartozó szerszámok és szerszámkészletek általában praktikus és szép tárolódobozban vagy kofferban érkeznek. Ez pedig nem csak a könnyebb tárolhatóságot segíti, de megóvja használaton kívül az eszközöket az esetleges portól, kosztól, nedvességtől is.

 

Raktáron lévő termékek

 

Ha kiválasztottad a szívednek kedves Extol lady készletet vagy szerszámot, szerszámgépet, akkor is megéri körülnézni további szerszám változatok (pl.: kalapács, fogó, csavarhúzók) és szerszámgép kiegészítők (pl.: bit-ekhez, fúrószárakhoz) megtalálásához is oldalunkon.

Sőt, azt tudtad, hogy mindig láthatod a raktáron található mennyiséget is? Ajánljuk figyelmedbe a jól felépített kategóriák mellett az oldal tetején található okos kereső lehetőséget is. Ennek a funkciónak köszönhetően a termék paraméterek vagy névrészlet alapján is könnyedén megtalálhatod a kívánt szerszámokat, kiegészítőket.

 

Írj véleményt a megvásárolt termékekről

 

A termékekre adott vélemények nagyon fontosak számunkra. Ezek alapján tudjuk fejleszteni termékpalettánkat, mérhetjük fel az igényeket és szűrhetjük ki a problémás tételeket.

Bármilyen további kérdés, kérés, probléma esetén kérjük, keress minket bizalommal ügyfélszolgálati elérhetőségeink egyikén.

#1 4 csavarhúzó markolat 5 6 1 2 bolt esetén kés 2,5