Szigetelésrögzítési anyagok

Az építkezés megtervezésénél sajnos sokszor felmerülnek nem várt költségek, sokszor nem is tudjuk, hogy pontosan mire számítsunk, amikor egy-egy munkafolyamathoz érkezünk. A szigetelés megtervezése fontos feladat és folyamat a felújításoknál és a házépítés kapcsán is. Az árakat, a mértéktelen költekezést sok esetben mérsékelni lehet, amennyiben bizonyos eszközöket, kiegészítőket magunk szerzünk be a szakemberek számára, de kisebb épületek szigetelését egy kis utánajárással akár saját magunk is elvégezhetjük.

Szigetelésrögzítési anyagok

Az építkezés megtervezésénél sajnos sokszor felmerülnek nem várt költségek, sokszor nem is tudjuk, hogy pontosan mire számítsunk, amikor egy-egy munkafolyamathoz érkezünk. A szigetelés megtervezése fontos feladat és folyamat a felújításoknál és a házépítés kapcsán is.

Az árakat, a mértéktelen költekezést sok esetben mérsékelni lehet, amennyiben bizonyos eszközöket, kiegészítőket magunk szerzünk be a szakemberek számára, de kisebb épületek szigetelését egy kis utánajárással akár saját magunk is elvégezhetjük.


Hőszigetelő rendszerek

A hőszigetelő rendszerek megvásárlása után szükséges mindenképpen utánajárnunk, hogy milyen termékekkel tudjuk elérnie azok mechanikai rögzítését. Ahhoz, hogy a teljes rendszer jól illeszkedjen egymáshoz és biztosan a helyén is maradjon a különböző időjárási körülmények között is jól szükséges megválasztanunk a felragasztáshoz és plusz rögzítéshez szükséges eszközöket.

A szigetelés lapok elsődleges rögzítéséhez a poliuretán ragasztóhabok, azaz a purhabok lesznek segítségünkre. Speciálisan szigetelésrögzítéshez gyártott változatai erősen és hatékonyan biztosítják a a különböző szigetelőanyagok felhelyezését.

A kézi kinyomós változatokat a termékkel együtt érkező vékony kinyomó nyíláson keresztül lehetséges felvinni a felületekre, a pisztolyhabokhoz purhabkinyomó pisztolyok használata szükséges.


Szigetelésrögzítő tányérok

A hőszigetelő anyagok felragasztása után a még biztosabb tartásért szükségszerű azokat az aljzatba is rögzíteni különböző szigetelésrögzítő eszközök segítségével. Ezek egyik változatai a műanyag, különböző színekben és akár hőhídmentes változatokban is elérhető szigetelésrögzítő tányér, vagy tárcsa. Ezek a termékek az aljzatnak megfelelő minőségű és méretű önmetsző vagy facsavarral rögzíthetőek.


Szigetelésrögzítők műanyag csappal

Amennyiben olyan hőszigetelő rögzítő eszközöket keresel, amelyekhez nem szükséges további csavarok, kötőelemek vásárlása, akkor a műanyag csapos szigetelésrögzítők lesznek megfelelőek számodra a szigetelés rögzítéséhez.

Az előfúrást követően ezek a termékek könnyen telepíthetőek a falazatba és megfelelő tartást biztosítanak a hőszigetelő anyagok különböző változatainak.

Használhatod őket polisztirol, ásványgyapot, faforgács lapok, fa és OSB-lapok rögzítéséhez is.


Raktáron lévő termékek

A különböző kötőelemek között válogatva oldalunkon minden esetben jól látható, hogy egy adott termék elérhető-e raktárról, és amennyiben igen, úgy a rendelés leadásának pillanatában milyen mennyiség áll rendelkezésünkre belőle.

Az aktuális darabszámokat mindig megjelenítjük a termék neve alatt vagy mellett. Amennyiben ezek helyett a számok helyett a ,,rendelhető" feliratot látod, úgy az azt jelenti, hogy a termék most éppen nem található meg raktárunkban, de megrendelés esetén amint lehetséges beszerezzük és eljuttatjuk vásárlóinknak.

Vásárolj a raktáron lévő mennyiségből, vagy nagy mennyiség esetén kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben! (email címünk: webshop@mentool.hu, ügyfélszolgálat tel: 06706358665)

Hírlevél feliratkozóinknak minden hónapban különleges ajánlatokkal is kedveskedünk a hetente változó akciós ajánlatok mellett.


Regisztráció

A Mentool.hu nevű oldalunkon regisztráció nélkül is vásárolhatsz, de megéri regisztrálni is. A regisztrált megrendelők minden vásárlásuk után kedvezményeket kaphatnak, amelyeket akár azonnal fel is használhatnak.

Akár regisztrált vásárlóként, akár regisztráció nélkül vásárolsz nálunk a talicskára kattintva a továbblépésnél megadhatod a szállításhoz szükséges adatokat, és a szállítási információk mellett kiválaszthatod a fizetési módot is.

Minden jog fenntartva! (2021)
Felhívjuk szíves figyelmed, hogy online barkácsboltunkban a felhasználói élmény maximalizálása miatt cookie-kat (sütiket) használunk! Kérjük, kattints az ,,elfogadom" gombra a webáruház alján, amennyiben megjelenik számodra. (2021)
#egységár #100 #köszönhetően #gyártó #alapján #mechanikai #mail #25 ft #27 ft #egységár #27 ft #hőszigetelő rendszerek #polisztirol #raktáron #szigetelésrögzítési anyagok