Szigetelésrögzítő tányérok

Szigetelésrögzítő tányér

A hőszigetelő rendszerek felhelyezése a legtöbb újonnan épített háznál és a felújítások alkalmával is szinte mindig prioritást élvez. A kőzetgyapotból, hungarocellből készült termékek felhelyezéséhez azonban nem feltétlenül elegendő a szigetelésragasztó purhabok használata. Az erős, jól tartó mechanikai rögzítés elsősorban az időjárás okozta problémákat és nehézségeket hivatott megoldani. Senki sem szeretné, hogy egy erősebb szélvihar lebontsa a nagy anyagi befektetést igénylő és hosszú munkaórákat felemésztő szigetelést a házról. A nem megfelelően rögzített szigetelés nagy károkat tud okozni, mindig figyeljünk a felhelyezésnél az erős kötések kialakítására! A szigetelésrögzítő tárcsák megfelelő méretű és minőségű csavarokkal kiegészítve nem csak növelik a szigetelés minőségét, de meghosszabbítja az élettartamát és az ellenálló képességét is! 


3termék13

60 milliméteres szigetelésrögzítő tányér fekete színben, amely hőszigetelő lapok rögzítéshez ideális. A műanyag szigetelésrögzítő tányér az aljzatnak megfelelő kialakítású és méretű önmetsző vagy facsavar változattal rögzíthető! Kiegészítésképpen nézz körül szigetelésragasztó purhabjaink között is! 

 

Raktáron: 4973 darab
13 Ft/darab
darab

60 milliméteres szigetelésrögzítő tányér fehér színben, amely hőszigetelő lapok rögzítéshez ideális. A műanyag szigetelésrögzítő tányér az aljzatnak megfelelő kialakítású és méretű önmetsző vagy facsavar változattal rögzíthető! Kiegészítésképpen nézz körül szigetelésragasztó purhabjaink között is! 

Raktáron: 687 darab
21 Ft/darab
darab

A Koelner gyártó 60 mm-es szigetelésrögzítő tányérjának különlegessége a kupakban rejlik. Ezzel az egyszerű eszközzel könnyebbé válik a hőhídmentesítés, hiszen az önmetsző csavarral vagy facsavarral történő rögzítés után a kupak rácsukható annak fejére. Rögzítsd mechanikusan szigeteléseidet ezzel a szuper szigetelésrögzítő tárcsával, és rendeld meg hozzá az aljzatnak megfelelő méretű és minőségű csavarokat is! 

Raktáron: 1370 darab
27 Ft/darab
darab

Szigetelésrögzítő tányérok különböző változatokban

A szigetelésrögzítő tányérok különböző szigetelőanyagok rögzítéséhez használható egyszerű és kedvező árú termékek. Kínálatunkban megvásárolhatod őket műanyag csappal is, de amennyiben külön szeretnéd beszerezni a rögzítéshez szükséges csavarok változatait, akkor egyszerű tányérok is rendelkezésedre állnak, amelyek szintén szigeteléstartó funkciót látnak el. Rögzítsd ezekkel a tányér fajtákkal biztonságosan szigetelőanyagaidat, rendeld meg őket néhány kattintással online! 

#cikkszám #részletek #megfelelően #adatok #tányér