Szigetelésrögzítő tányér fa-fémszerkezetekhez lapos fekete 60mm
60mm lapos szigetelésrögzítő tányér fekete
12 Ft/darab

60mm lapos szigetelésrögzítő tányér fekete

Szigetelésrögzítő tányér fa-fémszerkezetekhez lapos fekete 60mm
Szigetelésrögzítő tányér fa-fémszerkezetekhez lapos fekete 60mm

60 milliméteres szigetelésrögzítő tányér fekete színben, amely hőszigetelő lapok rögzítéshez ideális. A műanyag szigetelésrögzítő tányér az aljzatnak megfelelő kialakítású és méretű önmetsző vagy facsavar változattal rögzíthető! Kiegészítésképpen nézz körül szigetelésragasztó purhabjaink között is! 

 

Rendeléstől számított beérkezési idő
0-8 munkanap
Rendelhető
12 Ft/darab
A vásárlás után járó pontok: 0,6 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Szigetelésrögzítő tányér 60 mm

 

A homlokzati hőszigetelés és a lábazati szigetelés nagyon fontos feladat, akár új otthont építünk, akár a régit újítjuk fel. A szigetelő anyagok kiválasztása mellett a rögzítésről is gondoskodnunk kell. Speciális szigetelésrögzítő tányér kell, akár kőzetgyapot szigetelés, akár OSB forgácslap vagy fémlemez az, amit fel szeretnénk helyezni a munkálatok során.

 

Hőszigetelés rögzítéséhez szükséges tányér

 

Ha hőszigetelés van soron, fontos, hogy az aljzatnak megfelelő anyaggal dolgozzunk. A műanyag szigetelésrögzítő tányér forgácslap vagy fémlemez falfelületén is megállja a helyét. A gyorsházak kialakításánál előszeretettel használt OSB lapok rögzítésére is kiválóan alkalmas. Mindig válaszd az aljzatnak megfelelő kialakítású és méretű önmetsző vagy faforgácslap csavarokat a rögzítéshez.

 

Hőszigetelő termékek rögzítése biztonságosan

 

A megfelelő szigetelésrögzítő anyagok kiválasztásával többszörösére növelhetjük a szigetelés élettartamát. Válassz webáruházunkból kényelmesen, online!

 

hőszigetelő anyagok, gyorsházak osb lapok
Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!