Szigetelésragasztó PUrhabok

A purhabok számtalan megoldásra szolgálhatnak megoldásképpen. Léteznek a szereléseket segítő purhab változatok, de találhatunk köztük tűzgátlós, kútgyűrű és ragasztó poliuretán habokat is. A szigetelésragasztó purhabok egy külön csoportját képezik ezeknek a remek tulajdonságokkal rendelkező termékeknek. Segítségükkel gyorsan és biztonságosan ragaszthatók fel a szigetelőanyagok különböző falazatokra. Ne feledd, a még erősebb mechanikai rögzítéshez rendeld meg a megfelelő szigetelésrögzítő tányérokat is! 


2termék12

A 750 ml-es szigetelésragasztó purhab pisztolyhab  változata. Építkezésnél, felújításnál a sziegetlőanyagok felhelyezéséhez tökéletes választás a ragasztó pisztolyhab. Ne feledkezz meg a purhabkinyomó pisztoly megrendeléséről sem! 

Raktáron (6 darab)
2 801 Ft/darab
Egységár: 3 734,7 Ft/liter

750 ml töltőtömegű, speciális szigetelésragasztó purhab, aminek segítségével rögzítheted a hőszigetelő lemezeket a szigetelni kívánt felületekre. Amennyiben szigetelőanyagok ragasztására keresel megfelelő anyagot, már meg is találtad! Felvitele egyszerű a csomagoláson található kézi szórófejjel. 

Raktáron (6 darab)
2 809 Ft/darab
Egységár: 3 745,3 Ft/liter