Szigetelésragasztó PUrhabok

A purhabok számtalan megoldásra szolgálhatnak megoldásképpen. Léteznek a szereléseket segítő purhab változatok, de találhatunk köztük tűzgátlós, kútgyűrű és ragasztó poliuretán habokat is. A szigetelésragasztó purhabok egy külön csoportját képezik ezeknek a remek tulajdonságokkal rendelkező termékeknek. Segítségükkel gyorsan és biztonságosan ragaszthatók fel a szigetelőanyagok különböző falazatokra. Ne feledd, a még erősebb mechanikai rögzítéshez rendeld meg a megfelelő szigetelésrögzítő tányérokat is! 


2termék12

A 750 ml-es szigetelésragasztó purhab pisztolyhab  változata. Építkezésnél, felújításnál a sziegetlőanyagok felhelyezéséhez tökéletes választás a ragasztó pisztolyhab. Ne feledkezz meg a purhabkinyomó pisztoly megrendeléséről sem! 

Raktáron: 13 darab
3 144 Ft/darab
Egységár: 4 192 Ft/liter
darab

750 ml töltőtömegű, speciális szigetelésragasztó purhab, aminek segítségével rögzítheted a hőszigetelő lemezeket a szigetelni kívánt felületekre. Amennyiben szigetelőanyagok ragasztására keresel megfelelő anyagot, már meg is találtad! Felvitele egyszerű a csomagoláson található kézi szórófejjel. 

Raktáron: 12 darab
3 123 Ft/darab
Egységár: 4 164 Ft/liter
darab