Fehér gyorskötöző kábelkötegelők

A fehér gyorskötözők és kábelkötegelők a rögzítőeszközök legalapvetőbb, legismertebb, és legkedveltebb képviselői. A legkisebbektől (100 mm-es) a legnagyobbakig (370 mm-es) megtalálhatod barkács webáruházunk virtuális polcain ezeket a remek termékeket. Amennyiben nagy mennyiségben szerelsz fel gyorskötözőket, akkor javasoljuk, hogy szerezz be hozzájuk egy profi kábelkötegelő fogót is! 


8termék18

Letisztult, fehér színű 100*2,5 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron: 1300 darab
5 Ft/darab
darab

Letisztult, fehér színű 140*3,6 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron: 1100 darab
7 Ft/darab
darab

Letisztult, fehér színű 200*3,6 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron: 500 darab
12 Ft/darab
darab

Extol Premium duál piros-szürke nyéllel ellátott kábelkötegelő fogó. A kábelkötegelők nagy mennyiségben való felhelyezéséhez célszerű ezt a kifejezetten gyorskötözők rögzítéséhez kifejlesztett fogót is igénybe venni. A rögzítőeszközök, kábelkötegelők erőteljes meghúzúsához a legjobb és legpontosabb eszköz, amelyet akár 10 mm-es szélességig felhasználhatsz.

Raktáron: 1 darab
4 868 Ft/darab
darab

Letisztult, fehér színű 280*4,5 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron: 299 darab
17 Ft/darab
darab

Letisztult, fehér színű 360*4,5 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron: 299 darab
25 Ft/darab
darab

Nagyobb kábelkötegelőt keresel? 370*7,6 mm-es fehér gyorskötözőnkkel biztos, hogy sikeresen fogod tudni elvégezni szerelési, jelölési és rögzítési munkáidat is. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron: 298 darab
56 Ft/darab
darab

Letisztult, fehér színű 200*4,8 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron: 700 darab
12 Ft/darab
darab