Fehér gyorskötöző kábelkötegelők

A fehér gyorskötözők és kábelkötegelők a rögzítőeszközök legalapvetőbb, legismertebb, és legkedveltebb képviselői. A legkisebbektől (100 mm-es) a legnagyobbakig (370 mm-es) megtalálhatod barkács webáruházunk virtuális polcain ezeket a remek termékeket. Amennyiben nagy mennyiségben szerelsz fel gyorskötözőket, akkor javasoljuk, hogy szerezz be hozzájuk egy profi kábelkötegelő fogót is! 


8termék18

Letisztult, fehér színű 100*2,5 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron (600 darab)
3 Ft/darab

Letisztult, fehér színű 140*3,6 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron (400 darab)
8 Ft/darab

Letisztult, fehér színű 200*3,6 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron (900 darab)
12 Ft/darab

Letisztult, fehér színű 280*4,5 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron (397 darab)
17 Ft/darab

Letisztult, fehér színű 360*4,5 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Raktáron (200 darab)
23 Ft/darab

Extol Premium duál piros-szürke nyéllel ellátott kábelkötegelő fogó. A kábelkötegelők nagy mennyiségben való felhelyezéséhez célszerű ezt a kifejezetten gyorskötözők rögzítéséhez kifejlesztett fogót is igénybe venni. A rögzítőeszközök, kábelkötegelők erőteljes meghúzúsához a legjobb és legpontosabb eszköz, amelyet akár 10 mm-es szélességig felhasználhatsz.

Raktáron (1 darab)
4 553 Ft/darab

Letisztult, fehér színű 200*4,8 mm-es gyorskötöző kábelkötegelő. Könnyen felhasználható, 100 db-os csomagban, szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is ideális. Fáj már a kezed a a gyorskötözők felhelyezésétől? Rendeld meg kábelkötegelő fogódat is!

Rendelhető
12 Ft/darab
Szűrés
Gyártó
Termék státusza