Fekete gyorskötöző kábelkötegelők

Klasszikus, fekete színű gyorskötöző kábelkötegelő termékek több méretben, 100 db-os csomagban. Multifunkcionálisan felhasználható kábelkötegelők, amelyek éppúgy megfelelnek a kábelek rögzítéséhez és jelöléséhez, mint a belátásgátló árnyékolóhálók felszereléséhez. Vásárold meg online, néhány kattintással!


8termék18

100*2,5 mm-es fekete színű gyorskötöző kábelkötegelő. Szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is könnyedén használhatod ezt a 100 db-os rögzítőeszköz csomagot. A még könnyebb alkalmazáshoz vásárold meg a hozzá megfelelő kábelkötegelő fogót is!

Raktáron (500 darab)
3 Ft/darab

140*3,6 mm-es fekete színű gyorskötöző kábelkötegelő. Szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is könnyedén használhatod ezt a 100 db-os rögzítőeszköz csomagot. A még könnyebb alkalmazáshoz vásárold meg a hozzá megfelelő kábelkötegelő fogót is!

Raktáron (1703 darab)
7 Ft/darab

200*3,6 mm-es fekete színű gyorskötöző kábelkötegelő. Szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is könnyedén használhatod ezt a 100 db-os rögzítőeszköz csomagot. A még könnyebb alkalmazáshoz vásárold meg a hozzá megfelelő kábelkötegelő fogót is!

Raktáron (1100 darab)
12 Ft/darab

200*4,8 mm-es fekete színű gyorskötöző kábelkötegelő. Szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is könnyedén használhatod ezt a 100 db-os rögzítőeszköz csomagot. A még könnyebb alkalmazáshoz vásárold meg a hozzá megfelelő kábelkötegelő fogót is!

Raktáron (900 darab)
11 Ft/darab

280*4,5 mm-es fekete színű gyorskötöző kábelkötegelő. Szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is könnyedén használhatod ezt a 100 db-os rögzítőeszköz csomagot. A még könnyebb alkalmazáshoz vásárold meg a hozzá megfelelő kábelkötegelő fogót is!

Raktáron (1100 darab)
17 Ft/darab

360*4,5 mm-es fekete színű gyorskötöző kábelkötegelő. Szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is könnyedén használhatod ezt a 100 db-os rögzítőeszköz csomagot. A még könnyebb alkalmazáshoz vásárold meg a hozzá megfelelő kábelkötegelő fogót is!

Raktáron (66 darab)
19 Ft/darab

370*7,6 mm-es fekete színű gyorskötöző kábelkötegelő. Szerelési, jelölési és rögzítési munkáidhoz is könnyedén használhatod ezt a 100 db-os rögzítőeszköz csomagot. A még könnyebb alkalmazáshoz vásárold meg a hozzá megfelelő kábelkötegelő fogót is!

Raktáron (97 darab)
40 Ft/darab

Extol Premium duál piros-szürke nyéllel ellátott kábelkötegelő fogó. A kábelkötegelők nagy mennyiségben való felhelyezéséhez célszerű ezt a kifejezetten gyorskötözők rögzítéséhez kifejlesztett fogót is igénybe venni. A rögzítőeszközök, kábelkötegelők erőteljes meghúzúsához a legjobb és legpontosabb eszköz, amelyet akár 10 mm-es szélességig felhasználhatsz.

Raktáron (1 darab)
4 553 Ft/darab
Szűrés
Gyártó
Termék státusza