Huzalfeszítő

Megbízható huzalfeszítőt keresel kerítésépítéshez vagy más feladatra? Csekkold kínálatunkat és válaszd ki a számodra ideális méretű és kialakítású darabot. Rendeld meg egyszerűen, online! Szerencsére darabosan is rendelhetsz nálunk huzalfeszítőket, csak válaszd ki a sodronykötélhez megfelelő méretet!


3termék 13

Huzalfeszítő

 

Van, aki szereti, ha pattanásig feszül a húr. A kerítésépítésnél vagy más huzalfeszítésnél idáig nem célszerű eljutni. A megfelelő huzalfeszítő használata biztonságos, erős, egyben rugalmas tartást biztosít akár kerítésnek, akár hintaállványnak, akár antennaárbocnak, vagy dekorációs elemként alkalmazod.

 

Mire való a kampó-szem végű huzalfeszítő?

 

Ahogy a neve is mutatja, ezek a termékek a huzalok, kötelek, láncok, sodronyok megfeszítésére alkalmas árucikkek. Segítségükkel a huzalokat könnyen ki tudjuk feszíteni és rögzíteni a kampós vég segítségével a fix lyukakba vagy egy hurokba.

Ezek a masszív mechanikus szerkezetek két menetes betéttel rendelkeznek, amelyeket csavarva kellőképpen megfeszíthetjük a rögzítésül szolgáló láncot, kötelet vagy sodronykötelet.

 

Mire figyelj az ideális kötéstechnikai kiegészítő kiválasztásánál!

 

A huzalfeszítő mérete kiemelten fontos a kiválasztásnál. A termék méretezését nagy M és egy szám jelöli. A kínálatunkban kapható huzalfeszítő termékek egyik vége kampós, másik szemes kialakítással készült, így igazán sokoldalúan használhatod fel őket. Horganyzott acél kivitelüknek köszönhetően cinkbevonatos, korrózióálló tulajdonsággal bíró termékek.

 

Raktáron található termékek

 

Nálunk bármikor ellenőrizheted, hogy a kiszemelt árucikk megtalálható-e raktáron. Csak kattint a terméknél a részletek gombra és a kép mellett egyből láthatod a jelenleg rendelkezésünkre álló mennyiséget.
Nagyobb tételben rendelnél? Kérlek, jelezd nekünk mail formában, mi pedig a lehető legrövidebb idő alatt beszerezzük neked és intézzük a szállítási feladatokat. Jól hangzik?

 

Mentool.hu – a Te boltod!

 

Szereted, ha alacsonyak árak mellett tudsz minőségi márkák közül válogatni? Még jobb, ha a szállítás gyors és pontos? Akkor nálunk a helyed! A jól felépített kategóriák között megtalálhatod top termékeinket és a remek kínálatból néhány kattintással megtölthető a kosár. Rendelhetsz tőlünk kézi szerszámokat, szerszámgépeket, vagy akár villanyszereléshez szükséges kellékeket is. Legyen akár hétfő vagy szombat, hajnal vagy sötét éjjel, webáruházunk mindig nyitva áll.

 

Kérdeznél még? Tied a pálya!

 

Elakadtál a hírlevél feliratkozással? Netán a szállítási módok közül nem tudod, melyiket válaszd? Ügyfélszolgálatunk kedves és segítőkész munkatársai munkanapokon 8-16 óra között állnak szíves rendelkezésedre!

#racsnis huzalfeszítő